Hovedinnhold

Familien besøkte sykmeldt kong Harald

Tirsdag kveld besøkte Kronprinsparet, prinsesse Märtha og dronning Sonja kong Harald på Rikshospitalet.

Denne saken handler om:

Tirsdag kveld sendte Slottet ut en pressemelding om at kong Harald er sykmeldt ut uken. Årsaken er at kongen lider av hematuri, såkalt blod i urinen.
Tirsdag kveld sendte Slottet ut en pressemelding om at kong Harald er sykmeldt ut uken. Årsaken er at kongen lider av hematuri, såkalt blod i urinen.
I London

Kong Harald og dronning Sonja reiste på privat besøk til Storbritannia 14. november. Her var de blant annet til stede under avdukingen av Håkon Gullvågs portretter av dem i den norske ambassaderesidensen i London. Både Kongen og Dronningen virket friske og raske og var i godt humør da de møtte pressen.

Mens Kongen reiste hjem til Norge 20. november, ble Dronningen igjen til 23. november.

Travel kronprins

Kronprins Haakons allerede tettpakkede program, blir enda travlere nå som han må ta på seg oppgaven som regent i sin fars sykefravær. November og desember blir preget av fulle arbeidsdager som inkluderer statsråd, møter, audienser, småbesøk, foreberedelser og Nobel-seremoni.

På spørsmål om når Kronprinsen skal roe ned, svarte han:

- I januar. Kanskje til jul. Jeg ser frem til det, vi får nok en roligere agenda når babyen er født.

Les mer om hematuri på:
NORSK FORENING FOR PASIENTER MED UROLOGISKE SYKDOMMER

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks