Hovedinnhold

Discostjerner i Bangkok

Knudsen & Ludvigsens 18 år gamle hit «Dum og Deilig» er blitt kjempepopulær på diskotek og nattklubber i Thailands hovedstad Bangkok.
Ifølge avisen Bangkok Post er den hotteste poplåten i byen for tiden en sang som heter «Yooba-Yooba».

- Det høres helt sprøtt ut. Dette var nytt for meg. Jeg har hørt om folk som har tatt med CD-er av oss til Hellas. Der har de levd i flere år. Men Bangkok, det høres helt vilt ut, sier Øystein Dolmen i Knudsen & Ludvigsen til Nettavisen.

Det er en remikset versjon av «Dum og Deilig» som snurrer rundt i platespillerne i Bangkok. Mikser er Jonathan Yeo, som fikk platen av en norsk eks-kjæreste.

- Jeg tror hun heter Inger. Denne sangen er virkelig kul, sier han til Bangkok Post.På spørsmål om hva sangens refreng betyr oversatt fra norsk svarer han:

- Fore yayah dooma daily, yooba-yooba! Jeg tror det betyr noe sånt som totalt ødelagt eller døddrukken.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk