Hovedinnhold

Stem på årets radionavn!

(VG Nett) Ved å stemme på årets radionavn kan du vinne en langweekend for to til Roma.

Denne saken handler om:

Her er årets nominerte (du kan avgi din stemme nederst i denne artikkelen):

Mina Hadjian, NRK
HØR LYDKLIPP HER!

MINA HADJIAN
MINA HADJIAN


Med sin provokative stil er Mina er på lufta i NRK P3 hver dag mandag til torsdag. Mina Hadjian kaller seg selv gjerne en kulturforvirret halvutlending. I radioprogrammet sitt på ungdomskanalen P3 snakker hun rett fra levra og setter de fleste på plass.

Espen Thoresen, Kanal 24
HØR LYDKLIPP HER!

ESPEN THORESEN
ESPEN THORESEN

Ingenting skal være uprøvd hos Espen, Jon og Isac. Talkshowet har kanalens rareste gjester og villeste påfunn. Noen av påfunnene henter de inn ekspertise for å gjennomføre, som Berit Boman og Kristopher Schau.

Hans-Petter Jacobsen, NRK
HØR LYDKLIPP HER!

HANS-PETTER JACOBSEN
HANS-PETTER JACOBSEN

Hans-Petter programleder i Nitimen på NRK P1, og han vet hvordan han skal snakke med lytterne så de hører på. Som han sier selv: "Noe av det viktigste som journalist er å være til stede og oppriktig interessert i det som foregår. Da kommer de rette spørsmålene av seg selv. Hvis jeg tenker på hva jeg skal si, glemmer jeg å lytte til hva som blir sagt."

Alexander og Kristopher Schau, Radio Nova
HØR LYDKLIPP HER!

ALEXANDER OG KRISTOPHER SCHAU
ALEXANDER OG KRISTOPHER SCHAU

Alexander og Kristopher startet Kvegpels på Norsk Blindeforbunds nærradio i 1991. så gikk NBradio dukken, Radio Nova overtok sendetid og Schau-brødrene høsten 1994, da Lasse Jalling var redaktør på Nova, og man fikk ny frekvens.

Bjørn Faarlund og Tor Andersen, P4
HØR LYDKLIPP HER!

BJØRN FAARLUND OG TOR ANDERSEN
BJØRN FAARLUND OG TOR ANDERSEN

Tor Andersen og Bjørn Faarlund har vekket Norge hver dag i over fem år. Duoen sender hver dag på P4 fra kl. 06-10, og de ble kåret til årets Radionavn i 2006. Deres kjennetegn er godt humør og solid oppdatering på dagens nyhetsbilde. Hver dag får de besøk av kjente gjester som er med på å vekke Norge. Det er blitt sagt om Faarlund og Andersen: En dag for noen år siden da P4 senderen falt ut forsov over 100.000 mennesker seg fordi klokkeradio var stille.

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS RADIONAVN!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys