Hovedinnhold

Røde Poulsen: - Det klikket for meg

FIKK SOM FORTJENT: Christian Poulsen vises det røde kortet etter at linjemannen snappet opp at han plantet knyttneven i magen på Sveriges Markus Rosenberg. Foto: AFP
FIKK SOM FORTJENT: Christian Poulsen vises det røde kortet etter at linjemannen snappet opp at han plantet knyttneven i magen på Sveriges Markus Rosenberg. Foto: AFP
Utviste Christian Poulsen var sønderknust etter at hans egen kortslutning utløste en av tidenes danske fotballskandaler.

Denne saken handler om:

Ifølge Ekstra Bladet var han på gråten da han forklarte seg for pressen etterpå.

Les også:Skandale i Parken

- Jeg kommer i fight med en svensk spiller, som jeg føler slo ut etter meg to ganger. Så klikket det for meg og jeg slo ham i magen så han falt, sa Christian Poulsen etter kampslutt.

- Jeg vil gjerne unnskylde overfor lagkamerater og publikum, la han til.

Fikk reprimande

Midtbanespilleren som til daglig lønnes i Sevilla har vært i utenomsportslig sentrum før. Han ble spyttet rett i ansiktet av italieneren Francesco Totti under en EM-kamp i 2004.

- Ingen normale mennesker gjør sånt, sa Poulsen den gangen.

Etter kampslutt lørdag var det han selv som måtte stå til rette for utilgivelig oppførsel.

Tomasson:- Hva i f... gjorde han der?

- Jeg har snakket med Morten Olsen (dansk landslagstrener). Han fortalte meg at slikt ikke kan skje på dette nivået, at det er utilgivelig, fordi vi kunne levd med 3-3. Og det kan jeg bare gi ham rett i, sier en angrende Poulsen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball