Hovedinnhold

14-åring avhørt etter skolegårdsvoldtekt

- VOLDTATT I SKOLEGÅRD: Inntil denne veggen i skoleområdet på Oppsal har 14-åringen fortalt politiet at voldtekten fant sted lørdag kveld. Foto: Frode Hansen Foto:
- VOLDTATT I SKOLEGÅRD: Inntil denne veggen i skoleområdet på Oppsal har 14-åringen fortalt politiet at voldtekten fant sted lørdag kveld. Foto: Frode Hansen Foto:
(VG Nett) Avhøret av den 14 år gamle jenta som lørdag kveld skal ha blitt voldtatt i en skolegård i Oslo har ikke brakt politiet videre i saken.

Jenta har fortalt at hun etter å ha sett film sammen med venner skal ha blitt voldtatt av to menn på området til Oppsal skole sent lørdag kveld. I dag ble hun avhørt, men politiet opplyser at avhøret ikke har brakt noe særlig nytt i saken.

Mangler gode beskrivelser

- Vi har ikke fått noen beskrivelse av gjerningsmennene som er god nok til at vi kan gå ut med det. Det har heller ikke kommet frem noe særlig mer på selve hendelsesforløpet, sier leder for sedelighetsavsnittet i Oslo politiet, Anne Rynning Aasen, til VG Nett.

Nå vurderer politiet flere avhør av jenta og personer rundt henne.

Voldtekten skal ha funnet sted ved 21-tiden i skolegården lørdag kveld, men politiet ble først varslet to timer senere. Det var da noen bekjente av jenta som meldte fra.

Hadde vært hos venninner

- Hun sier hun hadde vært hos noen venninner, og at hun derifra hadde gått en tur. Ved skolen skled hun på isen, og fikk hjelp av to menn. Men det viste seg at det ikke var hjelp hun fikk. De to skal ha voldtatt henne, opplyste operativ uteleder Rune Bjørsvik til VG Nett lørdag kveld.

Så langt har ingen vitner i saken meldt seg for politiet, som dermed har få spor å gå etter. De foretok lørdag kveld sporsikring på åstedet.

- Men det er for tidlig å si noe angående spor på åstedet. Vi fortsetter etterforskningen, og så får vi se etter hvert hva det bringer oss, opplyser Anne Rynning Aasen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks