Hovedinnhold

Haltvik trolig tvunget til å legge opp

Foto: Stian Lysberg Solum
Foto: Stian Lysberg Solum
Trine Haltvik må operere sin smertefulle skulder. Det betyr at karrieren som elitespiller i Byåsen trolig er over før jul, skriver Adresseavisen.

I store deler av fjorårssesongen spilte Haltvik med store smerter i skulderen. Med Gøril Snorroeggen og Vigdis Hårsaker ute med skader, bet hun tennene sammen og ga alt ute på banen. Nå må hun betale prisen.

- Jeg ville aldri anbefalt en 20-åring å gjøre det samme som meg. Men jeg vet at jeg er ferdig på dette nivået etter en operasjon, så da blir det å konsentrere seg om veteranhåndballen, sier Trine Haltvik til Adresseavisen.

- En MR-undersøkelse viste at jeg har en avrevet sene i skulderen. To andre sener henger i en tynn tråd. Jeg må innrømme at det er lettere å gi seg når jeg vet at hele laget er skadefritt, slik tilfellet er nå, sier Trine Haltvik.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball