Hovedinnhold

Eckbo blir teamleder

NYTT HUMORTEAM: - Vi håper å få avklart i løpet av høsten hvem som er morsomst av oss, sier kvartetten i «Team Eckbo». Her er Atle Antonsen (t.v.), Bård Tufte Johansen, Espen Eckbo og Harald Eia samlet. Foto: Nils Bjåland
NYTT HUMORTEAM: - Vi håper å få avklart i løpet av høsten hvem som er morsomst av oss, sier kvartetten i «Team Eckbo». Her er Atle Antonsen (t.v.), Bård Tufte Johansen, Espen Eckbo og Harald Eia samlet. Foto: Nils Bjåland
Det er Espen Eckbo som blir teamleder når han, Atle Antonsen, Harald Eia og Bård Tufte Johansen trommer sammen til humorshow i Oslo til høsten.

Kristopher Schau har takket for seg og Atle Antonsen har abdisert som teamleder. Nå har Harald Eia (40), Bård Tufte Johansen (36) og Atle Antonsen (36) fått med Espen Eckbo (32) - og 28. september er de klare med showet «Team Eckbo» på Chateau Neuf i Oslo.

- Vi har hatt lyst til å jobbe med Espen lenge, fortrinnsvis på TV. Vi har spurt om han ikke kunne ta permisjon fra TV2, men det har ikke gått. Den eneste muligheten vi hadde var å gjøre dette, sier Bård Tufte Johansen til VG.

En drøm

Ifølge Eckbo har han drømt om å lage et sceneshow helt siden han gikk på videregående skole. At han i tillegg skal stå på scenen med statskanalens sjefhumorister, er også spesielt.

- Da jeg studerte juss, husker jeg at vi pratet om «Lille lørdag» i kantinen. Jeg er veldig stolt og ydmyk av å få jobbe med disse folkene, sier Eckbo.

TV2-humoristen har imidlertid ingen tro på at han får mest oppmerksomhet til høsten.

Giertsen bak

- Men de skylder nok på meg hvis det ikke blir like bra som det de har gjort før, sier Eckbo.

Eia og Eckbo har vært sammen på scenen før, og i fjor høst reiste duoen rundt med forestillingen «Stand Up Galla». Med på lasset var Thomas Giertsen, som også er mannen som produserer høstens «Team Eckbo».

- Jeg tror han synes det er fint å være bakmann. Han ringer hele tiden og forteller og spør hvordan det går:

«Nå har vi design på billettene, nå har vi laget nytt vannmerke på brevene.» Han er veldig ivrig, sier Harald Eia.

Ifølge «Team Eckbo» kommer forestillingen til å bli noe helt nytt når det gjelder innhold, sceneteknikk og andre effekter. - Det er ikke noe best-of-show. Det blir «state of the art», det siste innenfor teknologi og scene, forteller Eia.

En idé er å utruste publikum med fjernkontroller.

- Det er godt mulig noen av vyene må nedjusteres litt. Vi må nesten se hva som er på markedet i august, sier Espen Eckbo.

Noe som i hvert fall er sikkert, er at forestillingen kommer til å bli drøyere enn hva de har tillatt seg på TV. Eia & Co. ser frem til å slippe drapstrusler og «løkkeskriftgjengen» som skriver lange klagebrev til Marienlyst.

- Vi kan tegne fæle karikaturer av Muhammed, sier Harald Eia, før Eckbo kontant avviser at det blir aktuelt.

- Her trenger vi ikke sladd. Vi kan være mer selvutleverende på scenen, for da blir det ikke oppslag i avisene, sier Harald Eia.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys