Hovedinnhold

Gjensyn med Flåklypa

«Flåklypa Grand Prix»

«Flåklypa Grand Prix» ble lansert sist høst, og har i år blitt lansert i en jubileumsutgave med en del nye småspill og oppgaver.

Denne saken handler om:

Aldersgruppe : 4+
Språk : Norsk
Kun PC

Det har i løpet av siste året blitt solgt over 100.000 enheter av dette spillet, noe som egentlig er fullt fortjent. «Flåklypa Grand Prix» er et eventyrspill, kombinert med masse småspill, som varierer fra sledekjøring og flymanøvrering til pusleoppgaver og tegnestudio. Etter å ha bygget Il Tempo Gigante får man også muligheten til å kjøre den i et enkelt, men engasjerende bilspill.

Uansett om man har et forhold til Flåklypa-filmen og Ivo Caprinos dukkeunivers eller ikke, er dette en stor spillopplevelse for alle. Vanskelighetsgraden passer for alle, selv om noen av spillene kan bli i vanskeligste laget for de aller yngste. Spillets størrelse og mangfold sørger for lang levetid og man skal henge i for å avdekke alle hemmeligheter som er skjult i de forskjellige brettene. Mathias (5) hadde ikke noe forhold til Flåklypa på forhånd, men fant både humor og persongalleri hysterisk morsomt, og alle deler av spillet trollbandt i timevis. Testens klare vinner.

PS! Du kan laste ned ekstra materiale fra Internett, inkludert Windows XP-patch.

Av Frode Haugen (28) Mathias Melø Haugen (5 1/2)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill