Vibeke Skofterud (38) er død

Send din siste hilsen og si hvordan du vil huske henne her.
Opprettet 29. juli 2018

1689 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
31. juli 2018

Så trist.

Det var deg vi heia på, i skisporet, på Råskap, Mesternes Mester og mye mer. Deg, fordi du var så livlig, blid, sterk og rå. Et flott menneske. Livet ditt ble altfor kort.

Hvil i fred.

Varsle
31. juli 2018

Vibeke

Trist ble dagen vi fikk høre at Vibeke har gått ut av tiden så alt for tidlig. Takk for at u gav både gleder og sorger et ansikt. Mange har funnet inspirasjon i deg.

Varsle
31. juli 2018

En engel

Himmelen har fått en ny stjerne

Varsle
31. juli 2018

Hvil i fred Vibeke

Den positive, snille, gode, flinke, fine, sterke Vibeke❤Du gikk bort altfor tidlig, og alle kommer til å savne deg sååå mye

Varsle
31. juli 2018

Dypt savnet

Dette er så ufattelig ufattelig trist og sjokkerende. Vil alltid huske ditt herlige smil og glade latter på TV skjermen. Ei av mine forelskelser. Den vakre sprudlende gode piken som sikkert de fleste var forelsket i. En av de allsidig sprekeste i verden. Som vitende i gjenfødelse og reinkarnasjon så håper jeg hun tar en ny gjenfødelse som en ny baby snart og vokser opp og fortsetter å gi verden spennende stunder og gledelige øyeblikk med sin store medfølelse. Min dypeste medfølelse går til familien og til alle som likte Vibeke Skofterud

Varsle
31. juli 2018

Dypt savnet

Dette er så ufattelig ufattelig trist og sjokkerende. Vil alltid huske ditt herlige smil og glade latter på TV skjermen. Ei av mine forelskelser. Den vakre sprudlende gode piken som sikkert de fleste var forelsket i. En av de allsidig sprekeste i verden. Som vitende i gjenfødelse og reinkarnasjon så håper jeg hun tar en ny gjenfødelse som en ny baby snart og vokser opp og fortsetter å gi verden spennende stunder og gledelige øyeblikk med sin store medfølelse. Mine dypeste medfølelse går til familien og til alle som likte Vibeke Skofterud

Varsle
31. juli 2018

Sorg

Vanskelig å fatte at du ikke er her lenger. Hele Norge sørger over din så altfor tidlige bortgang, som om vi kjente deg hver og en av oss. Varme tanker til familie og venner som har det ekstra vondt nå. Himmelen har fått en ny stjerne og denne vil nok lyse ekstra sterkt for oss.

Hvil i fred Vibeke.

Varsle
31. juli 2018

Kjære Vibeke!

Dette er bare så meningsløst og tragisk! Så flott ei dame! Ord blir så fattige.

Hvil i fred

Varsle
31. juli 2018

Takk Vibeke

Vil alltid huske dine norske smilende blå øyne ❤️ langrenns legende og livsglade Vibeke

Varsle
31. juli 2018

Dette var bare trist.

Trist! Sender varme tanker til dine nærmeste

Varsle
31. juli 2018

Vebeke du burde ikke gå

Det var veldig tidlig at du forlater oss kjære vebeke og alt fortidlig at vi savner deg !!!!!!!!

vanskelig å si hvil i fred skulle det blir sagt etter mange mange år, men slik er livet høster de fine og greie blomster .

Du blir husket alltid kjære vebeke

Varsle
31. juli 2018

Hvil i fred

Så altfor trist. Vil alltid huske ditt strålende smil og nydelige blå øyne. Hvil i fred og takk for alle gleder du har gitt oss.

Varsle
31. juli 2018

R.I.P VIBEKE

Jordens vakreste øyne er lukket for alltid. Himmelen har fått den vakreste stjerne og engel. Ei dame som gav av seg selv og viste verden vei. Tusen takk for alt du gav til verden før du forlot.

Hvil i fred Vibeke

Varsle
31. juli 2018

Takk!

Takk! Tusen takk for ditt vinnende vesen og gode latter, og for det gode forbildet du er og alltid vil stå som. Kondolerer til familie og kjæreste, dere har delt henne med oss og dere har stilt opp om og støttet og vernet henne gjennom sorger og gleder! Dere har min medfølelse og respek! ❤️

Varsle
31. juli 2018

En vakker engel

Du er den kuleste, råeste, blideste og flotteste idrettsutøveren av de alle. Du vil huskes som en utøver med stort konkurranseinstinkt. Alltid et smil på lur, full av omsorg og boblende av overskudd. Hel ved - rett og slett. Du vil bli høyt savnet. Du er et menneske de fleste av oss ville ønsket å ha som en nær venn. Himmelen er heldig som får en så vakker sjel, med tindrende blå øyne, et hvitt vakkert smil og en fantastisk latter.

Varsle
31. juli 2018

En stjerne er borte

Hvil i fred skjønne du. Ett forbilde for mange er død. Dette er bare trist. Kondolerer til familien.

Varsle
Vis flere