Uttrykk din kondolanse og sorg

Minst 77 personer er drept etter bomben som rammet regjeringskvartalet i Oslo og skyteepisoden på AUFs sommerleir på Utøya. Uttrykk din kondolanse og sorg i ord og bilde her.

17811 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
19. november 2011

La oss stå sammen om å komme over sorgen og gjøre verden til et bedre sted

Det er ufattelig at noe slikt kunne ramme alle på en så forferdelig måte. Jeg uttrykker min dypeste medfølelse. La samhold og kjærlighet prege ikke bare Norge, men hele verden.La oss bruke en slik hendelse til å holde tettere sammen og hjelpe hverandre til å komme over sorgen.

Varsle
2. november 2011

dere er helter

dere som døde er helter. dere skal ikke ha godt bort forgjeves, og det skal vi sørge for ved å ha et større og bedre demokrati enn før. dere som overlevde er helter, for dere gir ikke opp det dere brenner for, og alle som jobbet med denne hendelsen, det være seg redding av overlevende og alt annet, er også helter. for dere sørget og sørger for at noe sånt ikke kan eller skal skje igjen. vi hyller dere alle, og vår største medfølelse til alle som er personlig involvert.

Varsle
23. oktober 2011

Ufattelig

Det er ufattelig at dette kunne skje. Min dypeste medfølelse.

Varsle
18. oktober 2011

Tragedie og panikk

Dette er en av de største tragedier Norge har opplevd. Slikt skal ikke kunne skje. La det bli siste gang.

Varsle
18. oktober 2011

Tiden.

Min djupaste medkjensle til alle som mista nokon under åtaka 22.juli. Fyrst og framst familie og nære venar. Men og kjenningar og medmenneskje. Det har vore ein vanskeleg tid etter Utøya, men me må sjå framover mot nye høgder! Me må jakte etter ei ljos og vakker framtid. Saman, alle saman. Men igjen, mi djupaste medkjensle.

Varsle
15. oktober 2011

dypeste medfølelse

Om en mann kan skape så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan skape sammen.

Varsle
10. oktober 2011

dypeste medfølelse

Min dypeste medfølelse til de etterlatte. Og til ofrene i denne dypt tragiske hendelsen.

Varsle
3. oktober 2011

Min dypeste medfølese til ofrene i Oslo og på Utøya.

Min dypeste medfølese til de etterlatte. Og til ofrene i denne dypt tragiske hendelsen. Tenker på dere alle som har mistet noen.

Varsle
28. september 2011

Dypeste medfølelse

Vil uttrykke min dypeste medfølelse til alle som på ett eller annet vis er påvirket av terrorhandlingen den 22juli.

Vil samtidig rette en stor TAKK til politimennene/kvinnene som gjorde en formidabel innsats i regjeringskvartalet og på Utøya. Og til alle dere frivillige hjelpere, som gikk i skuddlinjen på Utøya: Uten dere hadde Norge vært et fattig land.

Varsle
16. september 2011

Tenker

tenker på alle dere som mistet noen, og på alle jeg kjenner som forsvant. hver dag.

Varsle
15. september 2011

Har så lyst til å utrykke

Har så lyst til å utrykke mine sterke følelser for det som har skjedd, men det er ikke lett foran foreldre og venner for en gutt på 11Og jeg synes vi burde tenke mindre på gjerningsmannen og Jeg sender all min varme, alle kondolanser og tanker til døde og pårørende og håper noe slikt aldri skjer igjen, verken her eller et annet sted! Hilsen Lars Eivind<3

Varsle
9. september 2011

Det er fremdeles utrolig å tenke på

Det er fremdeles utrolig å tenke at noe slikt som det som skjedde på utøya skjedde i lille Norge. Det eneste jeg kan håpe er at alle de etterlatte vil finne fred etterhvert og at gjerningsmannen blir dømt, og vil være i fengsel en lang, lang tid...

jeg er så lei meg på alles vegne...

Miriam

Varsle
3. september 2011

Håp i mørket.....

Kan du smile gjennom tårer, når din drøm blir knust til støv. Kan du skimte nye vårer, gjennom høstens visne løv. Kan du glemme sorg og og smerte, hat og urett, spott og svik, uten bitterhet i hjertet. Ja da er du meget, meget rik.

Varsle
28. august 2011

En stor tragedie for Norge

Så ufattelig trist at Norge har blitt rammet av bombeeksplosjon i Oslo sentrum som ødela regjeringskvartalet og massakren på Utøya. Jeg vil utrykke min dypeste medfølelese til alle som er rammet av tragedien. Måtte dette aldri skje igjen.

Varsle
Vis flere