Sommertrafikk-kaos - er du rammet?

Frustrerte reisende preger Ferie-Norge: Passkø på Gardermoen og kansellerte Norwegian-fly. Østfoldbanen er stengt i seks uker, og togtrafikken på Østlandet ellers er sterkt redusert fra 24. juni til 6. august. Hva er ditt forhold til sommertrafikken? Er du rammet? Har du en historie du vil fortelle, video eller bilde av kø, eller kreative tips til hva folk kan gjøre mens de venter? Del det med VGs lesere her
Opprettet 27. juni 2017
2. juli 2017

SAVNET! Fire kofferter savnet etter bagasjekaos på Gardermoen

Det er vår fjerde dag på ferie i Gran Canaria uten bagasje. Vi har foreløpig kjøpt inn noe av det nødvendigste, men har fortsatt ikke noe skift eller rene truser. Selv har vi måttet søke all informasjon på egenhånd. Da vi stod på Gardermoen fikk vi plutselig beskjed om å sette fra oss bagasjen for å rekke flyet vårt. Denne satt vi fra oss helt vilkårlig i et hjørne sammen med enormt mange andre kofferter. Mens vi på høyttaleren hørte "Ikke la bagasjen stå ubevoktet", gikk vi mot sikkerhetskontrollen. Lurer på hvor høy sikkerheten var da... De vi spurte om informasjon visste ingenting..

På flyet sa de at bagasjen skulle komme innen 1-2 dager, om det ikke var kapasitet på andre fly, skulle Thomas Cook personlig leie inn et fraktfly og få bagasjen frem. Vi har fortsatt ikke bagasje. Siste beskjed vi har søkt oss frem til er at den skal komme på mandag. Vi drar hjem på torsdag.

Vet noen hvor koffertene våre er?

Varsle