Send inn din flaggidé!

37 jurister mener at en dom mot kors i italienske skoler truer nasjonalstatens rett til å bruke religiøse symboler i flagget. Hvordan kunne du tenkt deg at flagget så ut? Send inn et bilde eller en tegning.

495 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
29. juni 2010

Norske Flagget

Vi har fortsatt Norge i Rødt, hvit og blått.. men i striper.. det er også et symbol på fjell i midten.. som symboliserer at vi har masse fjell osv.. Vi er jo tross alt kjent for fjell og fjorder.
17. juni 2010

LA FLAGGET VÆRE I FRED! -MITT PROTEST FLAGG UNDER!

Om noen skulle bli fornærmet over det norske flagget slik som det er i dag Så vil jeg personlig lage noen av denne sorten og bære det i protest. LA FLAGGET VÆRE. Folk skal nå henge seg opp i alt. Så med andre ord. Mitt forslag er KUN for å vise hva jeg mener om de som klager på flagget vårt.(..og det Færøyske, Islandske, Svenske, Finske Danske osv...)
17. juni 2010

Julaften

Til se som mener at flagget burde endres: Skulle gjerne hatt fri både i julen og påsken, så da kan en av dere kanskje jobbe for meg??
14. juni 2010

VER STOLT AV FLAGGET VÅRT!

Folk har så syke problemer!!! Koffer ska folk endre på det fine flagge vårt når det alltid har vert sånn som det alltid har vert? eg komme uansett te og bruka det fine flagge vår uansett ka som komme til og skje me det! eg gir langt faen i ka italienerne syns om det, det e vårt flag,ver stolt over det og ver stolt over å ver norsk!!!!
13. juni 2010

Mobordre

"Hvis flagget eller grunnloven eller suvereniteten er truet plikter du å møte på Moen og væpne deg med AG3 og MG3", fikk jeg engang lære. Er det nå?
12. juni 2010

med riksvåpenet fra 1280 =)

:D er nok enig med Øverland: «Stryk kristenkorset av ditt flagg og heis det rent og rødt. La ingen by deg det bedrag at frelseren er født»
Vis flere