Norges peneste katt

Da er innsendingsperioden avsluttet. Vi jobber nå med å plukke ut 10 finalister, som VG Netts lesere skal stemme på. Følg med på www.vg.no de kommende dagene.

7528 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
4. oktober 2011

Norges fineste katt: Miss :-)

Her er Miss, 1 1/2 år gammel. Hun er ekstremt kosete, og ligger helst så langt inni armhulen så overhodet mulig. Hun tilbringer hele dagene ute, men når roen senker seg er hun klar for masse oppmerksomhet :-) Har hatt en del katter, men Miss er virkelig Norges beste katt :-)

Varsle
4. oktober 2011

Katt på sommerferie 2

Klarte vist å sende inn feil bilde. Det var dette bildet som var i lokalavisa.. Dette må ha vært sommerens fineste blinkskudd.. Selv om det andre bildet også var fint, så var det jo egentlig meningen å legge ved dette bildet. Katten fikk rammet inn fjeset sitt i mellom gresstråene. Så var det en fin sommerdag så trærne lyser fint opp i bakgrunnen. Så det fremhever de spesielle fargene i fjeset hennes :-)

Varsle
4. oktober 2011

Smørbukk

Lille smørbukk er bare 3 måneder gammel men spiser mer enn sin ett år eldre venn. Derfor navnet smørbukk. Dagene går ut på å spise og sove, og magen hans er trill rund. Ellers elsker han kos, og ligge i senga sammen med mamma og pappa når han får lov.

Varsle
4. oktober 2011

Flere bilder av Tigris

Her er flere bilder av den vakre katten min. Hun er 8 år og kom til meg da hun var 4. Da var hun en usikker liten pus som hadde blitt mobbet av de andre kattene hun bodde med. Kort tid etter ble jeg sengeliggende grunnet en operasjon, og jeg tror nesten ikke jeg hadde kommet meg gjennom hadde det ikke vært for tigern. Hun er trofast, kosete, snill, leken og verdens beste venn. At hun er vakker er det ingen tvil om. Hun smelter hjertene til alle hun møter, med de blå øynene og den myke pelsen. Så det så! ;)

Varsle
4. oktober 2011

Emil, min beste venn.

Her er Emil i dag. veldig kosete når han kjenner folk, som min søster her. Han er 7 år og ikke direkte undervektig. Men, dyrlegen sier han er fin. Livretten er reker, noe det blir kjøpt den del av. Klok og utrolig snill pus. :)

Varsle
4. oktober 2011

Emil, min beste venn.

Her er min beste venn, samboer,livsledsager, turgåer og mitt aller kjæreste i hverdagen. Han har gitt meg livsglede når den har manglet mer enn en gang. Vanvittig glad i denne nydelige pusen. Her som kattunge.

Varsle
4. oktober 2011

Bagheera

Her er verdens beste katt:)

Han gjør så mye rart. Er bla. den enesete katten jeg vet om som går inn i katteburet sitt og lukker døren igjen etter seg:)

Han går også selv inn i bilen for å bli med på biltur.

Han er rasekatt og skal egendtlig ikke være ute, men han er med for det å går tur med Grand Danoien vår:)

Han er kjendis i nabolaget, ser jo ut som en snø leopard med lyse blå øyne.

Varsle
4. oktober 2011

Nemi som kattunge

Her er katten min tre måneder gammel. Da bildet her ble tatt for snart 4 år siden hadde jeg hatt henne i en drøy måned. Jeg hadde ventet lenge på å få henne. Så jeg hadde gledet meg mye. Den dagen husker jeg godt og det var også min fars bursdag så det var morsomt den dagen Nemi flyttet inn i leiligheten min. Her trives hun fortsatt. Selv om jeg bor i andre etasje er det ikke noe problem for henne å komme inn for hun mjauer bare utenfor døra, så går jeg ned og åpner for henne hvis jeg er inne. Alltid kommer hun mot meg hvis jeg har vært på tur eller jobb, så hun er en snill og kjærlig katt. Hun er litt sær da siden det er bare meg hun søker til men så bor jeg jo alene så hun er ikke vant til så mange mennesker rundt seg. Om natten sover hun i senga attmed hodeputa mi, så det er koselig å sovne ved siden av en malende katt :) Når hun er ute liker hun å fange fugler og mus og jage etter høstløv som blir tatt av vinden. Innimellom kan hun få litt kattungefakter selv om hun nå er en voksen katt, så det er ikke alltid at strikketøyet mitt er like trygt.. Nemi var bare to måneder når jeg fikk henne men hun så godt ut og var veldig flink og selvstendig, så da kunne hun dra fra kattemoren sin som kom fra Åfjord. Jeg er glad for at jeg satte inn en liten annonse i lokalavisa, for ellers hadde jeg ikke fått denne vakre pusen :-)

Varsle
4. oktober 2011

Mac Mju, Vakrest i landet?

Mac Mju er en blandingskatt. Vi fikk han fra dyrebeskyttelsen i Bærum for 2 1/2 år siden.

De hadde reddet han da de fant han helt alene på en strand som kattunge:-( Vi synd han er veldig vakker, og fortjener tittelen Norges vakreste katt. Syns du?

Varsle
4. oktober 2011

Luna

Hvem kan vel motstå disse øynene? Lille Luna er "enerbarn" og utnytter det til sin fordel ;) Jager sin eier ut av sengen om morgenen så hun kan få dyna, tar den beste plassen i sofaen uten den minste dårlige samvittighet og hvis hun vil ha kos er det bare å klatre opp på undertegnede til hun får det som hun vil. "Puss in boots" fra Shrek er ingenting mot denne pusen :)

Varsle
4. oktober 2011

Katt på sommerferie

Her er katten min Nemi på sommerferie hjemme hos foreldrene mine i Nærøy nord i Nord-Trøndelag. Nemi kjenner seg alltid hjem og trives godt i huset og utenfor i hagen. Her var hun på en liten vandring i finværet. Sendte inn dette bildet til ei lokalavis og hun ble ukesvinner men vi kom ikke videre i konkurransen. Men det var morsomt å få bildet sitt i avisa. Så katten min er en liten kjendis siden hun har vært med i forskjellige aviser, ukeblader og en katteutstilling. Reisen hjem går jo ikke alltid bra da for det hender at hun blir litt kvalm men etter det blir hun veldig rolig så hun er godt vant med å reise. Hun er godt selskap, så jeg er glad for at jeg fikk henne for litt over fire år siden. Da hadde jeg ventet i en og halv måned på å få henne, så det var en gledesdag :-)

Varsle
4. oktober 2011

Min pene katt

Dagen før dette bildet ble tatt var min søte katt Nemi på en katteutstilling for huskatter og rasekatter. Jeg fikk et bur med nummer 9 hun kunne være inn i. Hun var fullgravid med kattunger da. Jeg hadde ikke sagt i fra om det når jeg meldte henne på, og jeg kunne ikke sterilisere henne før utstillingen siden hun da ville fått et stort arr. Måtte bare melde på katten min siden hun var så vakker og spesiell. Det var spennende å være på katteutstillingen. I sin gruppe fikk Nemi første prisen. Dommeren syntes at hun var en veldig pen katt med en fin pels og spesielt mønster. Så hun fikk mye skryt av henne. Nemi kom videre i finalen, men da hun måtte kjempe mot en ragdoll tapte hun. Men var fornøyd uansett for hun hadde fått ei premiesøyfte og 2 kg royal canin kattemat. Så tror nok Nemi ble litt stolt av seg selv etter å vært med på katteutstillingen :)

Varsle
4. oktober 2011

KOSEKATT

Vi fant ut at en fremmed katt hadde fått kattunger oppe på låven vår. De var veldig sky og ville, vi klarte å fange den ville kattungen. Etter en dag inne hos oss var den blitt verdens snilleste kosekatt!

Varsle
Vis flere