Norges beste julehus!

Det er desember, og mange velger å gjøre litt ekstra for å lyse opp i den mørke tiden. Pynter du huset ditt med mer lys, farger og figurer enn gjennomsnittet? I så fall vil vi gjerne at du deler det med VGs lesere! 
Opprettet 5. desember 2017

120 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
20. desember 2017

Bare for å tulle med kona.....

Jeg ville overraske kona (som egentlig ikke liker overpynta julehus) Og overrasket det ble hun..... men etter det første sjokket var over, ble hun vennligere innstilt etterhvert. Nå er det tredje året og vi er alle enige at slik skal det være.
16. desember 2017

Julehuset på Sotra

Julehuset på sotra består av 25000 lys dette året, mye av lys oppsettet er hjemmelaget. Det største på plassen er eit stort hjemmelaget tree på 3,5 meter med 4500 lys i seg.
15. desember 2017

Pyntet med glede.

Hvert år pyntes huset her til rake lag. Min samboer og huseier i 2. Etg tar fram tusenvis av jule lys dom blir fler o fler hvert år. De begynte for 3 år siden. Alt av lys handles på Europris for 70%Folk kommer kjørende og gående bare for å se jule lysene. Er en fryd å se hvor mye det gleder andre også. Noen syns det er stygt men dette begynte for moro skyld og har bare tatt seg opp. De bruker ca 1 ukes tid og det har blitt en liten konkurranse her.
Vis flere