Hvordan rammes du av SAS-streiken?

Rammes du av pilotstreiken i SAS? Fortell din historie og del ditt bilde.
Opprettet 26. april 2019

88 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
28. april 2019

Ble fast på Svalbard

Var på kort tur på Svalbard med mine russiske venner. Video planla å reise tilbake med SAS til Oslo idag og videre hjem til Moskva med nattflyet til Aeroflot. Men sitter fortsatt i Longyearbyen uten klare utsikter på hjemkomst

Varsle
28. april 2019

28 timers reise

Vår flytur fra Oslo til Bodø på 1,5 time ble kansellert søndag. Vi blir istedenfor nødt til å ta buss til Trondheim, overnatte i Trondheim og ta toget til Bodø dagen etterpå. Reisen vår blir da på 28 timer istedenfor 1,5

Varsle
28. april 2019

SAS-fast i Beijing

Spart og planlagt i mange år for en to og en halv ukes drømmetur til Japan, rundet av med noen dager i Beijing for å krysse av Muren og Den Forbudte By fra listen.

Nå er vi stuck i Beijing. Opprinnelig booking fra Beijing til Køben, og Køben til Stavanger på lørdag kansellert. Ombooket til mandag. I skrivende stund er avgang København kansellert. Har absolutt NULL tiltro til at Beijing - Køben går som planlagt - selv om denne fortsatt er «i rute» iflg nettsidene.

Kina er ikke det kuleste landet å være stuck i. Vanskelig å jobbe herfra, og logistikken med tanke på barn som skal på skole og barnehage er ikke enkel å ordne.

Har null sympati for pilotene. De bruker sin attraktivitet i markedet som pressmiddel og hundretusenvis av «vanlige folk» får ferier og andre planer ødelagt. Skjønner at det er frustrerende med noe uforutsigbar arbeidshverdag, men det er mange andre yrker som er betydelig dårligere betalt, med dårligere pensjonsordninger og ingen garanti for fast jobb ut karrieren, som også har ugunstige og uforutsigbare arbeidstider.

Vi sitter nå på snart tredje timen å venter på at SAS skal ta telefonen så vi vet hva som skjer, og når vi kan komme oss hjem. Og selv om vi får det refundert så er ikke pengesekken utømmelig - det koster å legge ut for hotellrom, mat og drikke.

Varsle
27. april 2019

Ingen informasjon

Vi reiste til Krakow sist torsdag fra Værnes og skulle i utgangspunktet hjem i morgen søndag med SAS tilbake til Værnes søndag kl 10.25. Fikk SMS fra SAS kl 12 lørdag at flyet blir kansellert. Så nå sitter vi langt nedi Polen uten informasjon og det er helt håpløst å nå kundeservice hos SAS etter gjentatte forsøk opptil 3,5 timers oppringing. Hjemme sitter tre barn og venter. Dette er en skandale SAS!

Varsle
27. april 2019

Ingen informasjon

Vi reiste til Krakow sist torsdag fra Værnes og skulle i utgangspunktet hjem i morgen søndag med SAS tilbake til Værnes søndag kl 10.25. Fikk SMS fra SAS kl 12 lørdag at flyet blir kansellert. Så nå sitter vi langt nedi Polen uten informasjon og det er helt håpløst å nå kundeservice hos SAS etter gjentatte forsøk opptil 3,5 timers oppringing. Hjemme sitter tre barn og venter. Dette er en skandale SAS!

Varsle
27. april 2019

Useriøse

Ingen informasjon og nada hjelp i Malaga . Første ledige hjem var til torsdag . Vi booket selv om til Norwegians . Kommer oss til Bergen . Fikk hjelp her til å komme oss hjem i morgen til Kristiansand med Widerøe . Brukt flere timer på tlf for å prøve komme i kontakt med SAS , men har gitt opp dette. Så ble en dyr ferie.

Varsle
27. april 2019

Fornøyd med kundeservicen

Skulle reist til Alanya fra Gardermoen i dag, men SAS oppfordret oss til å reise tidligere. Vi booket om til torsdag og har nå hatt 2 fine dager i Tyrkia. Men, vi satser på at streiken er over til hjemreisen!!

Varsle
27. april 2019

Kommer ikke videre fra Stockholm

Flyr fra London til Oslo, via Stockholm på søndag. Flyet fra Stockholm til Oslo er kansellert, SAS er umulig å få tak i, vet ikke hva som venter oss når vi kommer dit...

Varsle
27. april 2019

Tog og hotell

Kansellert fly i går. Skulle fra Oslo til Stavanger der jeg bor, men måtte bruke utgifter på hotell og tog. Hele regninga blir sendt til SAS

Varsle
27. april 2019

God service!

Umulig å komme gjennom på telefon, men topp mottakelse på Gardermoen. Ble møtt av blide og serviceinnstilte medarbeidere! Det meste går stort sett veldig fint!

Varsle
27. april 2019

Skulle vært på kreta

Bestilte tur via Apollo, men ble innstilt.... Til Kreta i dag tidlig fra Tromsø.

Apollo ordnet fly ekstra fra gardemoen, men innstilte alle fly fra andre deler av Norge.

Går tapt ei uke med ferie.

Får gjøre det beste ut av det,men skulle så gjerne vært i varmere strøk,enn Tromsø,her har vi +9 varmegrader nå og sol

Varsle
27. april 2019

Barnedåp

Kommer ikke i dåpen til mitt barnebarn i Hammerfest søndag. Vi er 7 stykker 2 besteforeldre, 2 oldeforeldre, onkel, tante og 8 år gammel jente.

Varsle
27. april 2019

Tragisk kundeservice

Det er greit at det er streik, men når man har stått i kø på telefonen i over 4 timer uten å få svar, og når det går så lang tid blir forbindelsen etter hvert brutt, og man må starte på nytt, så vet jeg ikke om jeg kan kalle det kundeservice. De går ut på nyheter og sier de har kontroll, men det er mange som verken har fått SMS eller blitt kontaktet av de med beskjed om at flyet deres er kansellert. Så SAS bør nok finne et annet ord å bruke enn kundeservice, for det har de dessverre ikke.

Varsle
27. april 2019

Barnedåp

Kommer ikke i dåpen til mitt barnebarn i Hammerfest på søndag. Vi er et følge på 7 stk, 2 besteforeldre, 2 oldeforeldre , onkel ,tante og 8 år gammel jente.

Varsle
27. april 2019

50 årsgave

Skal i utganspunktet til Praha på onsdag. En tur som er 50 årsgave til min mann. Begynner å spøke for turen nå. I Praha er hotell bestilt og betalt, samt en del andre gjøremål vi har forhåndsbooket og betalt.

Varsle
27. april 2019

Koster oss en formue

Vi har gledet oss i månedvis til 2 ukers ferie i USA og Kanada. Booket haugevis av hoteller, Airbnb, leiebiler, fergebilletter, interne fly, hvalsafari og andre aktiviteter. Men får ingen snarlig ombooking av SAS ser det ut til, og kan ikke kaste bort det vi ikke får refundert der borte og kan kun reise disse ukene. Booket flex-billett med Icelandair til 33200kr (en vei), og må bare bruke den nå. Stoler ikke på at vi får særlig igjen av SAS. Dattera mi på 6 sa torsdag at hun ville gi 100kr hun fikk av tannfeen til pilotene, men senere ombestemte hun seg og sier de bare er grådige. Ferie MÅ det dog bli....sukk

Varsle
27. april 2019

Tog før fly!

Kom fra Bangkok og skulle videre til Bodø med hele familien. Fikk tog billetter takk vare VY som det heter i dag. Blir 20h forsinket hjem. SAS gjør det de kan, bra mottakelse å og hjelp på Gardemoen. Skjønner godt at de streiker. Fritiden er inget å leke med. Men da blir det tog før fly å spaning på kjendiser på Gardemoen i noe timmer, det er ikke så ille.

Varsle
27. april 2019

Fast i Alicante

Fikk flyet kansellert idag fra Alicante og til Bodø. Ikke alle fra flyet som fikk denne informasjonen en gang. Umulig å komme gjennom til SAS på telefon og ingen visshet i når eller hvordan jeg eventuelt kommer meg hjem...Det burde virkelig kunne være andre løsninger enn streik i dagens samfunn.

Varsle
27. april 2019

Skal bestille plass til hund i lasterom til høsten

Har 24 timer på å bestille plass til hund etter bestilt billetter. Har ventet fra 70 til 90 min over 2 dager på å få kontakt med SAS. Fredag morgen ble det opplyst på telefon det var 142 min ventetid. SAS sier på kveldsnytt fredag kveld de har snitt på 40 min ventetid. Jeg ventet fra litt på 24.00 til over 01.00 ca 70 min. Bare skrøner og kan risikere ikke få med hund til høsten. Burde være egen linje for de som er berørte av streiken, og de som ikke er det

Varsle
27. april 2019

Familieferie

Foreløpig ikke rammet, men ser ikke lyst ut.

Har fly mandags morgen fra Evenes til Oslo, videre til Arlanda og til slutt Alicante. Veldig kjedelig å ha tatt ut to uker ferie nå som mest sannsynlig går i vasken.

Ikke alltid like lett å finne alternative ruter fra Evenes, da det primært er SAS og Norwegian som opererer her. Eneste muligheten er melkerute ned til hovedstaden med Widerøe, men mistenker de har kul på flyene nå - samtidig ønsker ikke SAS å hjelpe oss før flyvningen er bekrefter kansellert.

Har sjekket med Norwegian, de skal ha 21.000 for å frakte oss én vei fra Evenes til Alicante med to barn. Galskap.

Varsle
Vis flere