Hvor er Norges verste vårvei?

Mange steder får bilister og syklister sjokk når snøen og isen forsvinner - veien kan være i elendig forfatning nå om våren. Hvordan ser det ut der du ferdes? Send bilde og del med VGs lesere!
Opprettet 10. april 2018

9 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
10. april 2018

Drammen

Mellom Mjøndalen og Drammen. Det vises noe dårlig på bildet, men det er store krater midt i veien. Kjør forsiktig! Fort gjort å knuse bilen der.

Varsle
10. april 2018

Drammen, Rådhusgata

Rådhusgata i Drammen 2. april. Gata var dekket av is og hjula skled ned i den dype grøfta og satt fast (den var dypere enn det kommer fram av bildet).

Varsle
10. april 2018

Galgenhumor

En veit at vegstandarden er dårlig når dei fastbuandes henger opp slike skilt til trafikantene langs hovedvegen.

Vegstandarden her er elendig og trafikkmengden stor.

Vegen ligger på fylkesgrensa mellom Møre&Romsdal og Sogn&Fjordane, mellom kommunane Stranda og Horningdal.

Varsle
10. april 2018

Oslo har verdens værste veier garantert.

Oslo har verdens værste veien og allikevel vi må betale for veiavgift. Dette reint korrupsjon fra staten. Dette skulle folk aldrig godta og aldring betale. Hvem er det som betaler til bilene vår som blir ødelagt av dårlig veier. Dette er uakseptabelt skam.

Varsle
10. april 2018

Tid for våronn, men bare på veien.

Gletneveien i Hægebostad er kvart år et gjørmehol i vårløysinga. Her skulle det vore gjort noke drastisk. Det er ei belastning både for folk og køyretøy å ha det på denne måten. 7 km lang potetåker.

Varsle
11. april 2018

Grefsen/Kjelsås, Oslo

Fler har tatt både dekk og felg på disse veiene i vinter i tildig vår. Lappearbeid har riktignok begynt, men det blir bare værre og værre for hvert år

Varsle
11. april 2018

Blomsterbakken, Nittedal

Her brukes deler av kommuneveien til båtparkering, avskiltet biler mv. - og snølager. Bilistene henvises til naboens garasjeinnkjørsel, inkludert noen rause innsjøer

Varsle