searchChevron down

VG

Hva synes du om Ryanair?

Gi ditt terningkast til Ryanair! Begrunn karakteren din.

722 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
16. april 2015

John

This web site really has all the information and facts I wanted about this subject and didn't know who to ask. agkkebaddebkbkgd

Varsle
9. januar 2015

Svarer ikke på klage mail.

Til dere som sier at det er billig å bra, vil høre deres mening, etter at dere kommer borti canseleringer, eller forsinkelser. Da tror jeg neppe det er noen selskap , som er verre en ryanair. Aldri mere, betaler heller flere tusen mere, for samme rute, med annet selskap. Har Mail fra de, der de lover å tilbakebetale meg penger, bare jeg sender konto nr, etter det er gjort, har jeg ikke hørt et ord fra de, å ikke svarer de på mail, dritt selskap.

Varsle
27. november 2014

Betaling avvist

På chat med Ryanair ble jeg rådet å slette alle cookies i nettlser. Uten resultat. Fra banken ble jeg rådet å bytte nettleser (til Firefox). Heller ikke det hjalp. Nå reiser jeg heller med annet selskap (Norwegian). Der har jeg ingen betalingsproblemer

Varsle
29. juli 2014

Får ikke betalt

Ikke mulig å betale for turen, har prøvd 5 forskjellige kort !!!!!!!! noen råd ??

Varsle
8. juli 2014

Fikk ikke betalt tilleggstjenester

Har fløyet mye med Ryanair og ikke opplevd negative ting før nå. Har tatt det for det det er og vært fornøyd med det... MEN nå skulle jeg endre litt, måtte legge til en koffert, og så hadde jeg tenkt til å bestille transfer via nettsiden deres.

Det var HELT umulig å få betalt... prøvde med fire forskjellige kort uten suksess. Alle kortene er gyldige og alt i orden. Prøvde å ringe kundeservice, men kom ikke frem på noen av numrene. Forsøkte også med landskoden til Storbritannia først siden jeg ikke kom frem, det hjalp ikke.

Til slutt ga jeg opp og sjekket inn uten endringer. DA gikk alt greit.

Det er jo Ryanair som taper på dette? Er det ikke det da..? Det er ikke noen krise for meg dette, men inntrykket mitt av selskapet datt flere hakk..

Varsle
27. juni 2014

Betalingsproblemer

Det gikk greit å sjekke inn uten å legge til noe som det skal betales for, men det er helt umulig å legge til en koffert på bestillingen. Den går ikke gjennom, uansett hvilket kort jeg bruker. Har prøvd i adskillige timer på 2 ulike dager, men Ryanair tar ikke imot betalingsinformasjon.

Varsle
19. mars 2014

Veldig bra

Har reist med Ryanair mange ganger og har aldri opplevt noe negativt. Det er billig og derfor kan jeg reise ofte. Er fornøyd med dem. Veldig bra å reise fra Rygge. Lite mas og stress der.

Varsle
4. mars 2014

De andre er ikke noe bedre.

Eksempler;

Bytte navn eller reise SAS: 500 kr pr endring; RyanAir er € 30-60 avhengig av reise.

Gebyr bestilling internett SAS: 30 kr uansett, Ryanair gratis med Visa Debet.

Begge tar betalt for bagasjer. Men SAS-billettene koster i snitt det tredobbelte. Og du flyr gamle utslitte maskiner som oftere er forsinket i Europa.

Varsle
30. desember 2013

ryanair dama lag på røret

jeg tror ryanair er verdens dårligste på personlig service. Da vi fikk ikke betalt reisen vår verken med master eller visa- sjekket vi med bankene våre og ingenting var feil med kortene våre. vi ringte Ryanair - etter maaange minutter kom vi til en meget spesiell bookingansatt. Hun sa umiddelbart at hun så problemet, Men ville ikkfortelle hva det var!! Dont interrupt me - sa hun bare..på litt gebrokkent engelsk. Hun somlet og minuttene gikk.....stavet navnet vårt 5 ganger..ville fremdeles ikke si hva problemet vårt var - slik at vi selv kunne bestille og betale. Vi ble stående på telefonen uten svar - (hun måtte kanskje ha hjelp) Da vi igjen spurte vennligst om hun kunne fortelle hva problemet var - la hun bare på etter igjen å ha sagt: Dont interrupt me! Så gidder vi å reise med Ryanair? Nei det gidder vi ikke! Det er så utrolig hyggelig med KLM og alle andre selskaper - som vet at service er viktig for en hyggelig opplevelse. Vi fortjener alle god service når vi legger igjen penger i selskapet. Det billigste er ikke alltid det beste.

Varsle
4. november 2013

Ryanair er best

Perfekt konsept for mine reisebehov i Europa.

Med de nye reglene og lavere gebyrer blir det bare enda mer uslåelig! Takk til Ryanair og Rygge(norges beste flyplass)

Varsle
30. oktober 2013

Helt greit!

Er jo bare å la være å fly med Ryanair om man ikke orker lese gjennom betingelsene, som er kompliserte og kanskje ulogiske..

Ryanair er både billig og forutsigbart, dersom man leser nøye gjennom alt. Elsker å ta svippturer rundtomkring med Ryanair, nesten gratis. Kan ta med alle barna hit og dit for en rimelig sum. Og Ryanair er faktisk like trygge som andre flyselskap, da det er en standard for slik i hht Luftfartsloven. Ser frem til neste tur allerede, reisemålet er innen rekkevidde :)Med kun håndbagasje og boardingkortet skrevet ut på forhånd ;)

Varsle
16. oktober 2013

Billig og greit! men..

Tjenestene er billige og greie, du får det du betaler for og trenger ikke betale for unødige tjenester. Men det er svært irriterende at man må trykke NEI på alle tjenestene man IKKE vil ha, og det må gjøres TO ganger! Når du bestiller billett og når du sjekker inn.Nettstedet ser også billig og til tider useriøst ut. Fant denne setningen i vilkårene under "Baggasje":

"Hvis duDeter usikker, kan dumulig åkontrollere håndbagasjenhåndbagasjens vekt og størrelseved bagasjedroppskranken før du går gjennom sikkerhetskontrollen."

Hva mener du RYANAIR?? Hvis "duDeter" og "dumulig"? Er det det bra for meg?

Ris på rumpa for dårlig norsk.

Varsle
23. mai 2013

Ryanair

Håpløst selskap. Selger billige billetter som blir dyre når. Null service. Spekulerer i dyre gebyrer. Gjemmer seg bak sin hjemmeside uten tlf. og mail adresse.

Varsle
5. desember 2012

Skjønner ikke hva folk klager på

Helt ærlig så skjønner jeg ikke hva folk klager på når det kommer til Ryanair. Hvis det er så dårlig som nordmenn generelt skal ha det til, hvorfor gidder dere da å fly med selskapet!!!! Samt dere vet også hvor enkelt det er å benytte andre selskaper, men slutt å klage når dere bare gjør narr av dem. Ryanair har jeg flydd med annenhver helg i 3 år, aldri hatt problemer. Aldri sett vits i klage på deres priser. Kort og godt, lær dere å bruke siden før dere klager. Simpelt sagt, men simplet gjort!

Varsle
25. november 2012

Tyver

Jeg fikk ikke biletten på enten Mobil eller på email, Ringte de og de snakket på engelsk og lyden var f.eks de sa hello så kom det "Heoo" på telefonen. Dårlig dekning hos dem! Personlig vil jeg ALDRI reise mere med dem! Dere som er enige med å aldri reise, skriv "Never" på tekst!!!

Varsle
17. september 2012

En farlig flytur

SIKKERHET

-----------------------------

Ryanair er ett av verdens mest farligeste flyselskaper og fly med, de har hat mange nødlandinger pga. drivstoff mangel på under 2 måneder.

OPPFØRSEL

-----------------------------

Når du kjøper en billet på Ryanairs nettsider, er de jo selvfølgelig glade, men når du til og med møter opp på gaten, snur humøret. Man føler seg veldig uvelkommen på et ryanair fly. Også hvis man har glemt å printe ut boarding ticketen, nekter de og printe den ut der. Flyselskaper (selv om de er low-cost flyselskaper) bør ha bedre service en det.

Jeg velger heller å ikke dra enn å fly med Ryanair

Varsle
23. juli 2012

Møkkafly

kapteinen røyka rett utafor flyet før vi gikk inn, flyvertina feis hun bak meg i ansiktet. belte var ødelagt. dritt fly.

Varsle
21. juli 2012

Førstegangs Ryan air flight

Er usikker på selskapet men gleder meg til å komme meg vekk fra møkkaværet i Norge. Flyet går i dag og jeg tror neppe dette blir noen comfort tur. Heller en lignende t-banestol tur. Billig, vond & kort

Varsle
Vis flere