Hva synes du om låtskriverne i Melodi Grand Prix?

Det er kjent hvilke personer som har skrevet årets bidrag til Melodi Grand Prix. Hva mener du om disse? Og hvem tror du har størst sjanse i en internasjonal finale?

32 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
29. november 2009

Keep of Kalessin

Et av Norges beste band. Endelig litt skikkelig metall i MGP. Spennende.
27. november 2009

Tåpelig

Hvordan i all verden skal vi kunne stemme på noe vi ikke har hørt.
27. november 2009

Hvordan kan man lese et bidrag??

Kjære vene - er det mulig. Å holde avsteminger og dømme låter uten å ha hørt dem først er jo umulig? Har man ikke bedre ting å skrive om i VG?
27. november 2009

Veldig lovende - Keep of Kalessin blir bra!

Jeg synes det lover bra for MGP og det er god sjans for at det finnes en bra sang i blant dem, spesielt med litt metal, hehe. Jeg er ikke begeistret for Mira Craig eller Lene Alexandra for ingen av dem kan synge bra live. Jeg er faktisk enig med det andre har sagt. Det er (nesten) bare kjente navn med og det er urettferdig for de vanlige/nye artistene at de ikke får sjans. Jeg mener det burde være plass til begge deler. Kanskje de burde ha hatt flere sanger med? Man burde kunne gi ukjente en sjans også. Og til de som ikke liker MGP - ikke se på da!
27. november 2009

Be Good To Me

I worked with Tommy La Verdi years ago in London. He is one o the most talented singer/songwriters I have ever met. Norway still doesn't know that they have one of the best male singer's in the world right here in Oslo...and he's a Yank. I'm sure it's going to be a underdog, but it will be a hit for sure.
27. november 2009

GAUTE

VISER TIL INNLEGG GAUTE SKAL INN I DE 1000 HJEM::: Å DET ER SANT DET IKKE MANGE SOM KAN MÅLE SEG MED DEN MANNEN.... SYNGE KAN HAN, SEXY , KJEKK,JORDNÆR FOLKETS MANN ER HAN.... LA HAN VINNE... ANER EN SNEV AV MISSUNELSE I FORRIGE INNLEGG.. IKKE MANGE MED DISSE KVALIFIKASJONER NEI. JEG SIER :::::: GAUTE... JA!!!
27. november 2009

Litt dumt å vurdere

Det er meningsløst å vurdere låtene uten å ha hørt dem. Men jeg kjenner jeg gleder meg med så mange musikere med troverdighetn innen sin sjanger. Selv om det er en låtskriverkonkurranse, så er også artistene viktige. Mange er sure på grunn av gjengangere. Men jeg håper NRK også inviterer låtskrivere, som de mener kan komme til å gjøre det bra. I tillegg kommer de innsendte sangene. Dette blir fest, moro, musikk og spenning. Kan nesten ikke vente til 8.januar og første delfinale.
27. november 2009

Enig

Modig og utrolig kult å gjøre noe så fjernt som å ha med ekstrem metall :)
27. november 2009

mira craig

hva hendte med at ukjente fikk en sjanse da? det er jo nesten BARE kjente navn med... før kunne man finne et nytt talent (ja talent faktisk for det pleide være bedre før), en ny gruppe, en ny stil, en ny stemme. nå er det bare disse kjendisene som får 1.prioritet og klippekort inn i MGP!det nytter ikke å komme her og komme her som ukjent artist nei. man blir vel ikke vurdert en gang av disse som har valgt ut disse mer profilerte. urettferdig, og ikke slik det var før! siden alt er middelmådig her så er vel kanskje mira craig den beste av middelmådigheten. men det er fordi hun har kul/særegen stemme!
27. november 2009

a1 eller mira craig

jeg syns at alle er gode nok. jeg håper at norge kan komme blant de 10 beste i 2010
27. november 2009

HA-HA

Vg er morsomme, hvordan kan vi si noe om låtene før vi har sett teksten/hørt låten. Nei, dette er nok et eksempel på inkompetente journalister. he-he, jeg ler :)
27. november 2009

Keep of Kalesin

Keep of Kalessin skal være med. Storveis. Lise: Tror ikke du kan være spesielt mye tøffere enn å slenge på et black metal-band.
27. november 2009

Tåpelig!

Det er da helt tåpelig å stemme over dette når vi ikke har fåt høre melodiene!!?
27. november 2009

Feigt av NRK

Dette ser ut til å bli en "typisk norsk" MGP, mye kjedelig som KUN er laget for MGP og som få ville kjøpt ellers.. Hvorfor ikke være litt tøffe og trøkke til med noen unge rockere f.eks?? Noe nytt? Annerledes? Tror ikke jeg gidder følge med på dette lenger..
27. november 2009

kutt ut mgp.

norge har da annet å bruke penger på enn dette forbanna talentløse greiene. håper hele sendinga går i dass og at resten av europa boikotter dette søpplet.
27. november 2009

Hvilken låt?

Hvordan kan en vite hvilken låt som vil passe når en ikke har høret den enda....?
27. november 2009

HALLO!!!

Hvordan i hel.... kan låtene vurdere opp i mot hverandre når vi verken har sett teksten eller hørt låta??? Det er da revnende likegyldig hvem som har laget låten!! Selv Bob Daylan skrev dårlige låter.... Mest idiotiske påfunn på svært lenge....
Vis flere