searchChevron down

VG

Hva synes du om at regjeringen ikke vil møte Dalai Lama?

Dalai Lama kommer til Norge onsdag 7.mai, men ingen fra Solberg-regjeringen vil møte den tibetanske lederen. Hva mener du om regjeringens møte-nekt?
Opprettet 6. mai 2014
8. mai 2014

Tid og moral.

Norge, mitt Norge! Jeg har aldri forstått hvordan det kan forsvares at Norge, av alle land, tar seg den "frihet" å ta opp menneskerettigheter med diverse land. Deriblandt Kina. Norge bør først feie for egen dør! Alle rettsskandalene etter "frigjøringen" i 1945 ties det om!

INGEN har fått oppreisning i den forbindelse. Da er det flaut å se "Stoltenbergs Norge" refse andre land for brudd på menneskerettighetene. Direkte pinlig! "Dra først bjelken ut av eget øye, SÅ kan du ta flisen ut av din brors øyne!",Einar Gerhardsen kom fra England med papirer på at 200 nordmenn skulle likvideres - og ble statsminister. Vel, det ble i underkant av 30 av dem som fikk dødsdom..Men det var grunnlovstridig. Norge har nemlig ikke dødsstraff i fredstid! Jeg ber kina og andre land rette sine øyne

mot de overgrep nordmenn gjorde mot egne landsmenn i etterkigsoppgjøret.. Norge er et lite land. Og med em del olje på baken gir det ingen fullmakt til å angripe andre lands moral- når man ikke engang har gjort rent i eget hus! Selv bor jeg i Kina med min kjære kinesiske kone. Våre omgangsvenner teller både folk fra det kinesiske politiet og andre som har tilknyttning til det politiske miljøet i Beijing. Kansje min bok: "MAIREGN " som tar utgangspunkt i krig og fred , sælig i Stavanger, men også resten av Norge, under 2ww, og som kommer ut i slutten av denne måned vil være godt lesestoff - også for Kina? Til alle kritikere; Prøv å bo en stund i Kina! Der er mer frihet her enn i Norge!!

Varsle