searchChevron down

VG

Hva spiser barnet ditt i barnehagen?

På Eventyrstua barnehage i Oslo får barna servert kongekrabbe og annen gourmetmat. Hva får barnet ditt?

Send inn en historie eller et bilde til VG her!
Opprettet 17. september 2014

4 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
18. september 2014

Ernæringsbarnehagen belevue

Hei! I barnehagen til størstemann her spiser de kun økologisk mat. Nystekt brød og varm lunsj hver dag, og barna er nesten aldri syke! Den burde dere skrive en artikkel om. Ernæringsbarnehagene Belevue og Søly i Moss

Varsle
18. september 2014

Ingen mat...

Har en 1 klassing nå, men opplevde at det ble slutt på mat servering i barnehagen.... Det ble helt"sykt" strenge krav. De kunne ikke ordne mat om de ikke hadde to vasker på kjøkkenet, det holdt ikke med den ene...ikke kunne de be foreldrene ta med pålegg (noe de har gjort i mange år) fordi de ikke viste hvordan pålegget hadde blitt oppbevart før det kom til barnehagen! Syns noe av mat gleden for barna forsvant med alt for strenge regler fra mattilsynet! Barna syns det var gøy å smøre mat, en lære situasjon i seg selv, og de spiste ofte mere når de hadde smørelunsj;-)

Varsle
18. september 2014

Kokk og varm lunsj i Trollskogen på Bjørndal

I Trollskoge barnehage på Bjørndal har vi egen kokk som serverer barna varm lunsj hvor det meste blir laget fra bunnen av. Retter som kylling med linsesaus, tandorikrydret laksefilet, potetsuppe med bacon og ikke minst barnehagens signaturrett; spinatpannekaker med mais ost og skinke.

Vi opplever at barna spiser veldig bra og er strålende formøyd med at vi er opptatt av at de får et sunt og variert kosthold. For 400 i kostpenger får de frokost, lunsj, ettermiddagsmat , melk og frukt. Kun en turmatpakke må foreldrene ha med i løpet av hele uken. Vi får også mange positive tilbakemeldinger fra foreldrene

Varsle
18. september 2014

dårlig mat.

Hei

Barnehage til stovner her spiser barna bare brød skive hver enste dag og en dag grøtt eller tommat suppe. Heldig dese barna som spiser varme mat hver dag. Å alltid de er syke.

Varsle