Har du Norges peneste hund?

Blandingshunden Pepsi er kåret til Norges styggeste hund, men hvem befinner seg på motsatt ende av skjønnhetsskalaen? VG Nett kårer nå Norges peneste hund. Alle hunder, uansett rase eller personlighet var velkomne til å være med i konkurransen som ble avsluttet 11. februar. Hvem som blir kåret til «Norges peneste hund» avgjøres om kort tid. Her kan du se alle de innsendte bidragene.

12659 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
11. februar 2010

"Tino" en liten og utrolig flott hund :))

Tarebis Walentino er en 5 år gammel Schipperke. Et herlig gemytt og et Vakkert utseende. Og ikke minst en utholdende og robust turkamerat. Kort og godt verdens beste hund!
11. februar 2010

Pricespot's Black Pearl (Kiera)

Her er Norges vakreste og peneste hund =) Vår prinsesse Kiera. Hun er litt over 2 år gammel og er kjempesnill og hengiven. Kos bak ørene er det beste hun vet og hun liker å gå lange turer med oss. Hun håper å bli kåret til Norges peneste hund =)
11. februar 2010

Kimberly

Kimberly er verdens snilleste og søteste hund. Hun lyser opp dagene til sin eier. Hun har et ansikt som lyser uskyldighet, men innerst inne er hun en liten luring. Til sommeren skal hun delta på verdensutstillingen i Danmark. Bildet er tatt når hun er 5 mnd.
Vis flere