Gi din støtte til Anette Sagen her

Anette Sagen blir ikke den første hopperen i den nye storbakken i Holmenkollen. Tirsdag kveld satte flere hoppere fra Kollenhopp utfor. Espen Bredesen slakter prøvehoppingen. Her kan du gi din støtte til Anette Sagen.

10787 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
14. mars 2010

Hoppe etter Wirkola.

Har du hørt det før, eller?Har det vært frå 40 år siden har det ikke vært noen diskusjon,men den tid er dessverre over,tror ikke den kommer tilbake heller.Til saken:hvordan har situasjonen utartet seg dersom Anette hadde vært den første ut i den nye Holmenkollbakken og ramla og skadet seg? Ja da har pipelåten vært slik:uforsvarlig at ikke bakken vart prøvd før de slapp utfor Anette Sagen,åltså Anettes sikkerhet i høgsetet,ingen diskriminering dette,snarere omvendt.

Varsle
10. mars 2010

Hei og hopp

Nå gleder vi oss til prøve VM i nye Holmenkollen. Det blir Kollenbrøl både på Romøren og Sagen og de andre hopperne. Vi må komme videre og tenke positivt. Romøren er straffet nok, det var lumpent gjort, som vi sier her nord når vi er forbanna, men det er historie. Storingene går som vanlig fri, ledrne i Kollenhopp og andre medskyldige, direktøren for Vm satt jo selv i bakken og kjente til prøvehoppinga. I enhver annen sammenheng hadde ajatollaene blitt sparket på dagen, bare ikke i sportsnorge. Det er det som er for jævlig.

Varsle
10. mars 2010

"Hoppe før Sagen"

..er vel blitt det nye uttrykket for fusk og sniking i køen. Heia Anette!

Varsle
10. mars 2010

Heia Sagen

Ingen lang tale fra meg, vil bare markere at jeg er utrolig provosert over Romørens barnslige oppførsel, og samtidig gi min sterkeste støtte til Sagen. Stå på Sagen, hev deg over Romøren og fortsett som det fantastiske forbildet du er - Norge og idretten trenger det!

Varsle
7. mars 2010

Hva synes sponsorene?

DEt sier litt at Romøren fortsatt går rundt med VG i panna. Lett å tenke at VG synes han gjorde rett i kuppe Anettes hopp.

Varsle
6. mars 2010

Mannssjåvinisme på sitt verste

Romøren er bare en av mange mannlige hoppere. Det har vært mange før ham som var bedre. Anette Sagen er den aller første kvinnen vi har som mestrer denne sporten til fullkommenhet. Lumpent og smålig å ta fra henne dette.

Varsle
6. mars 2010

Første hopper i nye Kollen

Det er stadig nye innfall for å diskriminere kvinner.

Dette burde Kollenhopp og rennleder kjent seg for gode for. Fortå det den som kan. Stå på Anette - og vis dem!!

Varsle
6. mars 2010

Holmenkollen har et lederproblem

Dumt gjort av Rømøren, men det er ikke han som er synderen. Det er pampene i Kollenhopp. Ofte er dette mennesker som i kraft av sin sivile stilling får lederverv tiltross for at sportsinteresse og empatiske tanker er lik 0. Ta imot Romøren og Sagen som de heltene de er. Hvis noen buer på Romøren i Holmenkollen neste helg er det totalt misforstått. Buingen bør rette seg imot de ansvarlige lederne. Norge er et land uten styring på mange områder. Det og bue på Romøren blir like dumt som og stemme Stoltenberg en gang til. Heia Norge.

Varsle
6. mars 2010

"Guttaboys" har besudlet sitt eget rennommé, og lagt igjen rikelig med gule striper i sneen rundt det nye Holmenkollhoppet:

Det er patetisk å se Romørens show under pressekonferansen, der han sutrende, som en liten drittunge,bl.a. sier "unnskyld" for sitt stunt. Hans tårer skyldes neppe at han er lei seg for Anette Sagens skyld, men mere fordi han selv har fått et rapp over fingrene.Det kalles selvmedlidenhet, og er bare kvalmt. Bli voksne dere som nå støtter det som er gjort mot Sagen; Bl.a. Bredesen, Aalbu, Gaustad og Nordby m.fl. Det som er uinteressant herr Bredesen er IKKE Anette Sagens offisielle førstehopp på åpningsdagen for det nye kollenhoppet, men å lese hva DU ville ha gjort hvis noen hadde hoppet før deg den gangen du ble vist den respekten du fortjente som førstehopper i din tid. Det er kvalmende å se bilder av en tydelig selvtilfreds Romøren rett etter at han hadde foretatt førstehoppet. Det er ikke tvil i min sjel om at alt var nøye planlagt. orklar meg ellers hvordan Dagbladet så betimelig kunne være på plass og forevige det som foregikk både under og etter Romørens hopp. Det er kvalmende å se "guttaboys" dårlig skjulte flir over det som ble gjort mot Sagen. Det er kvalmende å høre gamle gubber forsøke å fraskrive seg både ansvar, hørsel og oppfatningsevne. Det er kvalmende å se presumptivt voksne menn les reportere fra diverse media, bl.a. NRK's rosaskjortekledde mykis nesten briste ut i latter, som uskikkelige smågutter når de har utført sine rampestreker, mens de på direkten forsøker å gjøre jobben sin; Nemlig å være nøytrale i forhold til situasjonen. Der er ingen tvil i min sjel om at det Anette Sagen her har vært utsatt for har vært nøye planlagt og regissert. Gjort gjerning står ikke til å endre. Stanken fra dette guttepisset vil følge alle dem som nå står med et ben på hver side i denne saken. Jeg håper at Romøren blir pepet skikkelig ut. Han har ikke fått nok straff. De øvrige vil vel neppe merke noe fordi den mest fremtredende egenskap i dette landet er UNNFALLENHETEN. Herr Bredesen du har aldri vært utsatt for den behandlingen som er blitt Anette Sagen til del fra Yggeseth-fronten, derfor har det null interesse å lese hva du ville ha gjort dersom, hvis, såfremt, ifall....! Nei, gå hjem til dere selv og marker foran deres egen inngangsdør, det er der det hører hjemme. Ordfører Stang; til deg vil jeg si at det å stå frem på TV og erklære at "det var lumpent gjort", det var SVAKT av deg. Jeg mener at det som nå ble gjort mot Anette Sagen ikke bare var, men forblir for evig tid; TARVELIG, SJOFELT OG FEIGT!!! Og i så måte står dette i ypperlig stil til det vi trodde vi var kvitt med Yggeseths bortgang. Rester av mannssjåvinisme fra en svunnen tid. SKAM DERE I FELLESSKAP. DET STÅR NULL RESPEKT AV DERE. Buuuuuu. Fra bestemor.

Varsle
6. mars 2010

Kvinner skal kunne konkurrere i storbakke fra 2013 og i OL fra 2014!

Det store engasjementet og all energien bør utnyttes konstruktivt!

Nedenstående gruppe er nylig startet av unge hoppjenter. Målsetningen er å jobbe for rekruttering, for at jenter får konkurrere i storbakke og for kvinnehopp i Sotsji 2014.

Det gror i jentehopp, men de trenger støtte.

Bli medlem og inviter alle dine venner!

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=4900649&id=724977737&subject=320809441851&ref=mf

Varsle
6. mars 2010

Trassalder?

"Hvor var du da Romøren hoppa før Sagen?.."

Barnslig gjort! Håper utestengingen har oppdragende effekt!

Topp av Anette å heve seg over dette. Stå på Anette!

Varsle
6. mars 2010

Joda, Anette VAR første reelle hopper

At prøvehoppere var i bakken på forhånd fratar ikke Anette Sagen status som offisiell førstehopper i Nye Holmenkollen, men reduserer selvsagt en av våre elitehoppere til prøvehopper slik Anette mange ganger har vært for andre hoppere.

Rollene er byttet om og det er Anette som er hoppdronningen som fikk æren av å innvie bakken!

Varsle
5. mars 2010

Ledelsen må gå

Dette blir jo bare værre og værre. Du snakker om farse. Romøren er brukt i et sjofelt spill. Her har jo både den ene og den andre lederen vært involvert og informert om prøvehoppinga. Når jækelskapen blir avslørt så står Romøren alene og tar trøkken. Hvor er luringene da, når gutten kunne ha behov for en kompis. Du snakker om feigskiter. Romøren har fått straff nok, la guten hoppe, spark lederne. Finnes det ikke etiske retningslinjer i hoppmiljøet.

Varsle
5. mars 2010

Smart

Hadde bare Romøren hvert så smart og klok og sakt nei takk til og hoppe under prøvehoppingen. Hoppet under den den ofisielle åpningen som nr. 2 etter Sagen, og han hadde blitt folkehelt. Så hårfine kan marginene være melom sukses og total fjasko.

Varsle
5. mars 2010

Sotsji neste

Stå på Sagen! Nå håper jeg at det neste selvfølgelige skjer, at gubbeveldet i IOC innser på hvilken side av 2000 tallet de lever i og sørger for damehopping under neste vinter OL, det gleder jeg meg til å se på

Varsle
5. mars 2010

TAKK ANETTE

Takk for den flotte måten du reiste deg fra Romøren & co's "prøvehopping" Du er en dame med klasse

Varsle
5. mars 2010

Gratulere med første "offesielle"

Gratulere med første "offesielle" hopp. Synes ikke at Romøren bør ta all skyld når folk over han gir han klar signal... Andre burde straffes... Men Anette vil uansett bli husket som en vinner og et symbol...Kanskje til og med som litt martyr etter denne saken. Heia Anette!

Varsle
5. mars 2010

Gratulerer med åpningshoppet!

De som ville "kuppe" deg, tapte. De dummet seg skikkelig ut, stor skam til dem!Du vant,i Holmenkollen og blant det norske folk!

Varsle
5. mars 2010

Vandra videre

Heia Anette, gratulerer med et fint skihopp og takk for dine fine holdninger til saken. Du fremstår som et godt forbilde. Å kuppe førstehoppet i nybakken var lumpent gjort av gutan, for å bruke et godt nordnorsk kraftuttrykk. Men nå skal vi tilgi, guten er oppriktig lei seg. Han har latt seg bruke i et sjofelt spill, og som vanlig går storlaksen fri. Anette har selv vist storsinn i denne saken, og det skal vi også gjøre. Tilgi og glem. Æ oppfordre alle nordlendinger som måtte befinne seg i Oslo om å stille opp i bakken ved neste renn, og gi et skikkelik Kollenbrøl både til Romøren, Sagen og de andre. De er fin idrettsungdom.

Varsle
5. mars 2010

Anette først.

I historiebøkene vil Anette alltid være den første offisielle hopper i nye Kollen av 2010. Ingen kan ta det bort. Navnet på første testhopper kommer sikkert også der, men hvem har hørt om en feks en ny bru som åpnes av Kongen som ikke på forhånd har vært prøvekjørt (av andre enn Kongen) ? Grattis Anette, du ble en særdeles verdig innvier av den nye bakken. Synd jeg ikke kunne være der. Du har, sammen med Anita Wold, gjort en kjempejobb for hoppsporten,

Varsle
Vis flere