Din beste aprilsnarr!

I dag er det 1. april igjen, og tradisjonen tro blir mange lurt i dag. Hva er din beste aprilspøk? Del den med VG Netts lesere her!

162 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
2. april 2009

Mamma, jeg skal til Somalia

Jeg jobber på kontor i Forsvaret, men har sendt søknad til befalsskole, og det vet foreldrene mine. Så nøyaktig det misbrukte jeg...

*Samtale over telefonen*

"Hei mamma."

"Hei gutten min, hvordan har du det?"

"Vel... Jeg har sendt søknad til befalsskole forrige uke... og jeg har fått svar fra dem allerede."

"Hva sa de?"

"Vel... De sa at siden det var så få søkere i år, så vil jeg mest sannsynlig komme inn, eneste problemet er at jeg skal på båt..."

"Er det noe problem da?"

"Litt, fordi hvis jeg skal få den utdanningen så må jeg i internasjonal tjeneste... I Somalia."

*Etter en god stund hvor moderen forklarer at det er helt greit og at jeg må gjøre hva jeg må gjøre stiller jeg det spørsmålet med en litt ironisk stemme...*

"Men mamma, hvilken dato er det idag?"

*Etterfulgt med en person som brekker seg i sjokk og later i flere minutter før hun gir seg.*

Gleder meg til neste år =P

Varsle
2. april 2009

gravid????!!! hæ?!

som folk flest har jeg profil på facebook. 5 minutt inn i onsdag 1.4. satte jeg ny status: "I'm pregnant.... av alle ting..."

Det tok mindre enn 5 minutter for en eks(HS) og en veldig god kamerat(TB) til å svare på den nye statusen med beskjeder som "hæ? hva? hvem? når? hæ?" og "Du kødder nå???"

har ikke ledd så godt på lenge. Og det tok veldig lang tid før noen busta meg =)

En tidligere bekjent fortalte meg om denne narren for over 5 år sia. Siden da har jeg venta på en anledning for å få brukt den! Og jeg fikk selv veldig god uttelling =)

Varsle
1. april 2009

Nine Inch Nails med aprilsnarr

Treznt Reznor fra Nine Inch Nails har vel kommet med årets klart beste aprilsnarr.

www.nin.com

Jeg trodde hvertfall på det...

Varsle
1. april 2009

uk magasine

en kompis fikk ei engelsk vennine til å ringe meg for å utgi seg som journalist for ein engelsk magasin. Den engelsk-talende kvinnen ville intervjue MEG fordi Hun ville skrive en artikkel om ei latinsk-ungdom som bor i Norge og hørre hva hun har å si om festing og drikking. Hun nevnte at hun hadde sett en film der en gutt tok av meg bh-en på ein fest (ikke helt sant, men det skjedde noe lignende)og det var gjennom den filmn hun hadde fått nok info for å få tak i meg. Jeg ble helt satt ut, men sa ja til et "intervju"! men fant fort ut at det var kompisen min sittaprilspøk (hun hadde ringt fra hans mobil)

Varsle
1. april 2009

Kano tur (egentlig sann historie)

Jeg og tre andre kompiser var på vei hjem fra skolen. Men så bestemte sjaføren seg for å ta en omvei ut på en grusvei. På enkelte punkter hadde isen smeltet så mye at det var mange centimeter hull bortover veien. Og vi ble selvfølgelig sittende fast, i både hjul og understell. Etter mye strev og kaving så fant vi på å gå til nærmeste bondegår, og der fant vi en grisebonde som var villig til å hjelpe oss. Så vi kom oss ut av den knipa. Når vi kom hjem til den første kompisen min, så bestemte vi oss for å ta en kanotur ned Hølenselva. Så vi bandt en innrettning/stativ for å ha denne kanoen på taket på bilen. Vi kom senere til elva, og før vi sjøsatte kanoen så brukte vi den som akebrett ned en bakke. Og vi kræsjet selvfølgelig i noen steiner ved elva. Når vi endelig hadde fått sjøsatt kanoen, og hadde paddlet et lite stykke. Så kræsjet vi inn i flere trestammer nedover elven. Mye pga vi hadde en dårlig styrer bakerst i kanoen. En gang kræsjet vi så mye at vi holdt på å falle ut av kanoen. Vi kom senere til et tykt parti med bare is på elven, og da måtte vi bare ta opp kanoen og bære den mange hundre meter til neste sted vi kunne sette den ut. Vi prøvde å sette den ut på en liten brygge, men da kom eieren løpende ut og begynte å skjelle oss ut fordi vi ikke hadde på oss reddningsvest og at det var en privat brygge. så skulle vi paddle den fra båthavna og til Seilskolen. Turen endte med at vi bandt kanoen på taket og dro hjem for å skifte klærne som var blitt våte og møkkete.

Varsle
1. april 2009

Glazer End

På United.no skrev siden at den ene kortsiden på Old Trafford som heter, Stretford End, skulle skifte navn til Glazer End etter navnet på den hatede eieren av Manchester United Malcolm Glazer. Noen av de som gikke fem på prøvde å starte en underskriftaksjon mot dette! Sååå morsomt!!

Varsle
1. april 2009

Kontroll på trikken!

Satt meg i trikken i dag morges da trikkføreren sa til alle pasasjerer om at det var kontroll på neste stasjon, og alle de som ikke hadde billett måtte gå av nå. Sku sett hvor mange det var som gikk av. Etter at han lukket dørene lo han høyt og sa aprilsnarr til alle som satt igjen. Det var lættiz!

Varsle
1. april 2009

Firbente lurer best!

Siden jeg er en utrolig jeger av en katt, fikk jeg jo fanget ei fin feit mus i natt. Den gjemte jeg i matfars sko, strategisk plassert så han ikke merket det med en gang! Så da han tok på seg skoene i dag morges tok det litt tid før han følte at det liksom ble vått i skoen. Skulle sett det fjeset da han så hva han hadde i tråkket i ,eller most kan man si. Da satt jeg på trappa og mjauet APRILSNARR! Håper han tilgir meg til neste år.

MJAU fra Tigern!

Varsle
1. april 2009

min facebook-narr

La inn som status at min snart 11 uker gamle sønn hadde fått sin første tann. Etter 3 minutter ringte pappan og var fortvila og forvirret over at han hadde missa dette helt. Når han gikk hjemmefra 30 min før var det jo ingen tegn til tann. Første gang på flere år jeg har fått til å narre noen...

Varsle
1. april 2009

stovner

jeg og vennina mi var i stovner også glemte tiden..(ops)jeg var der fra 3-5..også ringte broren min meg og sa<.hvor er du...kom hjem..jeg bare greit også slo jeg av mobilen.jeg kom hjem også etter 2 timer ringer moren min meg og sier''hvor er du'' jeg sier''jeg er i stovneer moren min sier''er du der forsatt kom hjem nå.eller får du husarrest'' jeg sier''greit gi meg husarrest.også til slutt tar jeg på høytaller også sier jeg og søstra mi''APRILSNARR!!!!!!''LOL

Varsle
1. april 2009

Paradise Hotel neste?

Jeg var på jobb da jeg fikk en medling på mobilen min av nettstedet penest.no. Der stod det:

"Produsenten til Paradise Hotel har tatt kontakt med oss og ønsker å spørre deg om du kan tenke deg å delta i de siste episodene? Sender deg info på penest.no."

Ja ja..Tenkte jeg. Det blir morro og se om jeg kan bli med. Så da jeg kom hjem gikk jeg inn på penest.no for å lese infoen om dette her og da stod det:

"Jeg er ganske sikker på at Paradise Hotel hadde blitt mye morsommeremed deg som deltager. Men dette var nok en APRILSNARR!!

Ha en fin dag videre"

Dette var sånn typisk meg at jeg gikk på den ass:P

Varsle
1. april 2009

Byttet klasserom!

Vi i 8.kl på Sauda ungdommsskule byttet klasserom med en annen 8.kl, før å lure lærerene.

Den læreren som kom inn i det klasserommet vi hadde "fått" skjønte ingenting pga. at vi var så stille. Hennes elever pleide alltid å bråke.

Den læreren vi egentlig skulle ha, begynte å undervise feil klasse i rett klasserom! Dere skulle bare vist hvor morsom det var!

Varsle
1. april 2009

Kom ikke til skoletimen

vi hadde en time, så bestemte hele klassen seg får å ikke komme, noe noen elever ikke klarte å holde, men så var det to gutter som ikke kom før timen var ferdig. De sa "aprilsnarr". Noe alle lo av og de slapp unna med fravær siden læreren syntes at den var god...

Varsle
1. april 2009

Den lure revejakta

Fire bekjente reviser skulle handle gall, noe som viste seg vanskelig når man befinner seg i mosjøen. Dermed bestemete to av personene seg for og kjøre til mo i rana for og hente rev, siden de hadde hørt at det kom nå sykt god tjall igår. Revisgjengen spleiset ihop 1500, som man får ca 12.5g for i mo i rana (Det opereres med syke priser i Nord Norge). De dro kl 16.00. En vanelig hentetur til mo tar som regel 3 timer tilsammen, to timers hard kjøring og en time med kobbel. De resterende tre revisene i mosjøen begynte og ane at noe var galt da de ikke hadde hørt noe på to timer og ikke fikk svar da de ringte for og etterlyse tjallen. Endelig blir de ringt opp igjen, bare for og bli fortalt at en fyr fikk pengene og skulle hente rev, men det var tre kvarter siden og de hadde ikke sett ham siden. Bøff. Revisgjengen i mosjøen takler dette dårlig og hiver seg på flaska samtidig som de pønsker ut hvordan de skal utføre sanksjoner mot de skyldige mo'væringene. De skal akkurat til og hoppe i bilen og kjøre til mo i rana da de blir oppringt fra dem som allerede er der som sier at de ikke orker og vente mer og er på vei. Plutselig tuter et bilhorn i telefonen, på eksakt samme tidspunkt tutet det utenfor vinduet. Revisene i mosjøen hadde helt glemt at det var 1. april og hadde stålsatt seg på og klare seg uten rev, noe som er veldig hardt. Dette er steinharde reviser. Men lurt ble dem, reven kom fram og nå er alt godt. Forbanna godt. God rev rett og slett. Peace

Legaliize!

Varsle
1. april 2009

fin aprilspøk:)

Hovedtrener for damelaget til alta if, r. repvik, sluttet som trener med umiddelbart virkning, pga.dårlig samarbeid mellom de ansatte.Tror dette er en aprilspøk, treneren slutter ikke rett før seriestart i 1.divisjon.

Varsle
1. april 2009

Festlig femtitallshumor

Var i småbarnsalder og hadde nylig blitt fratatt smokken. En morgen sa sa min mor til meg at "vi har kjøpt en ny og kjempegod SVÆR smokk til deg, bare gå og se i skapet. Jeg fant ingen smokk, og min mor fikk seg en god latter.

Varsle
1. april 2009

Nightwishs aprilsnarr

Årets aprilsnarr i regi av the finske metalbandet Nightwish: http://nightwish.com/en/article/11

Varsle
1. april 2009

Ivrig brannvern

Jeg lurte samboeren med denne: Han var ute. Jeg tok fatt kameraet og lot det stå på samme sted i stua. Deretter tok jeg et brannslukningsapparat og flyttet rundt på det mens jeg tok bilder mellom hver flytting. Etterpå lastet jeg inn bildene på dataen og klippet og limte i paint til det til slutt så ut som om vi hadde en herskare med brannslukningsapparat stående rundt. Etterpå tok jeg bilde at dataskjermen med mobilkameraet. Det så utrolig realistisk ut!!! Jeg sendte bildet og etterpå snakket vi sammen. Jeg lot som om jeg var fortvilet, fordi "kommunefolka" hadde krevd at disse måtte opp rundt omkring i blokka på et par timer. De ville komme å hente de gamle apparatene. Dersom vi ikke gjorde det vanket det bot. Han gikk 5 på!!

Varsle
1. april 2009

Norsk april spøk på spansk radio

Spansk morgen radio meldte i dag at det var ekstrem kulde i Norge. Faktisk var det så kaldt at presten ikke fikk tappet vann til en planlagt dåp. Vannet hadde fryst. Det ble derfor brukt Fanta Limon istedet. Noe som fungerte aledeles utmerket og gutten ble døpt :-)

Dette må være en april spøk, selv om Spania egentlig skal ha en lignende dag den 28. desember og ikke 1. april.

Varsle
1. april 2009

UKA-09 Maler Stundentersamfundet grønt

Det tradisjonsrike bygget har blitt svanemerket og UKEstyret 09 har besluttet å male bygget grønt. Plutselig ble den "runde røde" den "runde grønne"

Varsle
Vis flere