Del din frier-historie

KrF-leder Knut Arild Hareide fridde med en dropseske. Har du en morsom, romantisk eller utrolig frieri-historie? Del den med VG Netts lesere her!

3 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
25. september 2011

Frieri på småbruk

Jeg fridde på nyttårsaften i 2009 på småbruket vi pusser opp. Jeg begynte å forberede i starten av desember og brukte nesten hele nyttårsafte. Innkjørselen er 200 meter og jeg måkte en vei på 1 meter oppover, hadde 120 fakkelbokser langs vegen, 20 røde roser, champagne, jordbær. Jeg måtte kjøpe 48 (!!!) ruller Love-Hearts for å få de 25 riktige til å skrive 3 små dikt/brev som var plassert som små stopp på veien oppover til huset. Kl. 22.30 reiste jeg opp til gården under påskudd om at jeg måtte hente raketter, og fikk meg en overraskelse da alle fakkelboksen hadde snødd ned. Jeg ringte fruen for å få henne til å komme opp rundt kvart på tolv fordi jeg ikke fikk start på bilen. Familien sendte onkelen min, fordi min kjære var gravid og ikke skulle ut i 20 minus. Onkelen min kom opp lattermild før han snudde og kjørte ned og ba min kjære reise opp. Hun begynte ferden opp og skjønte ikke at jeg skulle fri før hun så at jeg sto på kne i en sirkel av fakler og røde roser og sa: "Solvor, du skal bli mor til mine barn, du skal stifte et hjem på dette småbruket med meg, vil du samtidig gjøre meg den æren og gifte deg med meg og dele resten av livet ditt med meg?" Idag er vi forlovet, har en liten datter på snart 1,5 år og pusser fortsatt opp huset=)

Varsle
25. september 2011

Frieri i Frognerparken

Jeg fridde i Frognerparken etter å ha løpt en etappe i Holmenkollstaffeten. Utslitt kom jeg meg til parkeringsgarasjen ved Coloseum, skiftet til dress, sprayet meg med parfyme og gikk videre til Frognerparken.

Der fikk jeg hjelp av noen tilfeldige til å henge opp en banner hvor det sto "Kjære Karine. Vil du gifte deg med meg?".

Karine, som også hadde løpt en etappe i Holmenkollenstaffen, og egentlig var på vei til middag med kollegaer ble lurt til Frognerparken og der sto jeg. Kort oppsummert; hun sa ja og nå er vi gift.

Bilder fra frieriet er her:

http://www.vatle-todd.no/2010/06/19/bilder-fra-frieriet/

og et bilde her også:

http://www.vatle-todd.no/2010/05/18/frieri-i-frognerparken/

Det var en tilfeldig forbipasserende som filmet det hele med mobilen og som skulle sende meg det på mail, men den kom aldri fram. Leser han dette må han veldig gjerne prøve å ta kontakt!

Varsle
25. september 2011

Kinderegg-frieri :)

Jeg fridde idag til kjæresten min ved å legge forlovelsesringen hennes inni et kinderegg. Kinderegg har alltid vært "hennes" godteri, så jeg tenkte det ville være passende. Jeg øvde på å pakke opp, for så å pakke inn igjen mange kinderegg før frieriet. I tillegg til kinderegget gav jeg henne en bukett med roser, en blomst hun liker veldig godt. Jeg fikk Ja, sikkert med god hjelp av sjokoladen, og vi har hatt en veldig fin dag idag :)

Varsle