Carl I. Hagen trekker seg fra rikspolitikken

Send din hilsen til Frp-veteranen, og gi terningkast over hans politiske liv her!

2207 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
30. April 2008

Takk for innsatsen!

Få, om noen andre politikere har markert seg som deg i norsk politikk de siste 20 år! Du har gjort en en flott jobb og jeg har spesielt satt pris på at du har turt å si det andre bare har turt å tenke. I tillegg har du en flott og behagelig måte å oppføre deg på i paneldebatter der de fleste andre hyler og skriker i munnen på hverandre. Ønsker deg en behagelig pensjonisttilværelse!

Varsle
30. April 2008

Gå ikke av! Stå på mer!

Kjære Carl I Hagen gå ikke av enda, men stå på mer. Norge trenger deg. Som Norges største demokrat gjennom tidene!

Varsle
30. April 2008

Takker for innsatsen

Jeg var selv på Sagamøtet. Din innsats er formidabel, men det vil ta historikere, pressen og "de ansvarlige" 30 år å innrømme det. Du er som Thatcher og Reagan, store politikere, som utrettet noe. Bare de fikk sitte i regjering, det tilbakestående norske jante samfunnet klarte å hindre deg. Om du ikke hadde vært ett korrektiv, vet jeg ikke hvordan det ville gått. Jeg er pessimistisk på Norges vegne uansett, har flyttet. For landet har vært vannstyrt etter krigen av alle "de ansvarlige," og i underbevisstheten vet de at du og FRP har hatt rett i alle saker. Og etter hvert skal de kopiere alt sammen, og late som ingen ting. Ønsker deg en fin pensjonstilværelse, hils kona, som har støttet deg, særlig i de vanskelige tider. Du har vist din storhet, ved å overse all sjikanen fra din motstandere.

Med vennelig hilsen

Helge Sundar

Varsle
30. April 2008

Et stort tap..

Det står enorm respekt av deg og ditt arbeid. Din ærlighet og ditt engasjement rundt utallige saker har vært ikke bare imponerende, men det vært et usedvanlig godt eksempel for andre. Du tør å ta opp saker andre ikke tør, selv om du urettmessig har blitt stemplet som både rasist, løgner og annet. Jeg ønsker deg alt av lykke fremover - dèt er vel fortjent!

Varsle
1. May 2008

Dyktig og forbilde

Vil bare si som i sted, du er dyktig og et stort forbilde for oss alle i FrP. Glemte å gi deg terning så den kommer nå

Varsle
1. May 2008

godt gjort

for de som kommer etter blir det vel som og hoppe etter wircola

Varsle
1. May 2008

Mot og ærlighet

Du vil bli savnet i norsk politikk

Varsle
1. May 2008

Takk for det du har vært som leder av FRP

Synd at du fratrer som stortingsrepresentant. Du har vært en ener. Takk for det du har utført.

Varsle
1. May 2008

Ingen over , ingen ved siden!!!!

har aldrig hørt noen som formidler budskapet på en slik måte at det er mulig å forstå det for den vanlige mann i gata.Han har vist klarsyn og ligger langt forran alle i å se hva som kommer. Se mange av hans fanesaker har blitt allmen tale i dag! Usedvanlig god debatant og leder! bare synd han ikke fikk bli statsminister. Trist du skal gå av. Lykke til og Gud velsigne deg!!!!

Varsle
2. May 2008

Farvel!

Kommer ikke til å savne deg, håper du holder deg utenfor rampelyset fra nå av!

Varsle
30. April 2008

hilsen til karl ivar

du er en ener. synd at du ikke ble statsminister. har stemt på deg i flere 10år.lykke til videre.

Varsle
30. April 2008

ingen over ingen ved siden

leser boken din, synd at en så stor politiker gir seg, selv om det var en verdig erstatter som tok over skuta.Takk for mye bra politikk.

Varsle
1. May 2008

du er konge

ja karl du og eli fortjener en god tid nå og alle oss som e FRP hyller deg for en god jobb du har gjort oss holder stand enda kos dere nå:)

Varsle
1. May 2008

Utrolig synd

Nå forsvinner den siste menneskelige stemmen i Norsk politikk. Vi kommer til å savne deg Carl, savne den ene politikeren som snakket et språk folk flest forsto.

Varsle
1. May 2008

miss you

kommer til savne din politik og dine debater

Varsle
2. May 2008

Takk for innsatsen

Din og Frps kritiske blikk på et lite fornybart politisk mijø i Norge tror jeg har betydd mye for at nordmenn tenker med noe mindre skylapper. Jeg har vært enig i mye - og uenig i noe, men stort sett har det vært en fryd å sett deg parkere Ap-politikere som har repetert samme lekse så lenge jeg kan huske.

Jeg må få lov til å si at jeg synes at noen av dine utspill vedrørende Muhammed og Islam ikke har vært helt heldige, men jeg er enig i at man må stille krav til innvandrere og at vi ikke skal være dumsnille.

Vi får håpe at Norge får en sunnere nærings- og helsepolitikk nå som dere og Høyre tar over roret neste år, fordi Norge trenger å tenke nytt nå!

Varsle
30. April 2008

Forståelig, men synd for meg...

Takker for alt det du har bidratt med innenfor norsk poletikk!

Jeg synest det er trist at du velger å trekke deg, men forstår deg så absolutt.

Til lykke videre, men det du måtte foreta deg!

Varsle
30. April 2008

Lykke til

Ingen over.....ingen ved siden....

Synd vi aldri fikk deg som statsminister.

Varsle
Vis flere