Carl I. Hagen trekker seg fra rikspolitikken

Send din hilsen til Frp-veteranen, og gi terningkast over hans politiske liv her!

2207 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
2. May 2008

Vel fortjent!

Kos deg framover, det har jeg gjort. Fantastisk jobb og

håper du tar jobb i regjeringen f.o.m. 2009! Du er best! Har stemt partiet fra 70 tallet!

Varsle
2. May 2008

Takk

Hei Mr Hagen.

Vil ønske deg og Eli lykke til videre, du vil bli savnet. Håper at du ikke blir helt borte, men kan komme innom å sette noen på plass når det trengs.

Varsle
2. May 2008

Takk for ditt enorme engasjement.

Du har gitt utrykk for det som det norske folk tenker, om det meste...

Varsle
2. May 2008

Gratulerer med godt utført jobb.

Du er ett prima talerør for

arbeidsfolk.

Varsle
2. May 2008

Takk Kalle !

Takk for alt du har vært og vil være i fremtiden. Det er godt at vi har hatt i hvert fall en ærlig topp-politiker. Partiene som utelukker FRP vet ikke særlig mye om hva demokrati er. Ha det riktig bra både du og Eli.

Varsle
2. May 2008

En stor leder går av.

Hei Carl! Du har vært en stor leder for FRP, bråk har du ordnet opp på en fin måte. Ønsker deg og dine en fin ferie, kos deg i Spania

Varsle
2. May 2008

VI TRENGER HAN!

He is the only politician worth listening to!

Varsle
2. May 2008

Landes beste politiker.

Hagen er en av de beste politikere her i landet.Han sier det andre mener.BRA !

Varsle
2. May 2008

Godt jobba

Det du har uttreta i din tid som politiker blir ikke godt og overgå.Ha en forhåpentligvis lang og god pensjonist tilværelse. LYKKE TIL

Varsle
2. May 2008

Lykke til videre, Carl Ivar!

Du vil bli savnet i politikken. Personlig vil jeg ikke savne selv politikken din en milimeter, men du har jo alltid vært et friskt pust i en hver debatt du har deltatt i. Som ordkunstner må man bare ta av seg hatten for deg. At du har klart å selge inn Frps politikk til det norske folk sier jo litt om din kapasitet som retoriker. Du får alt til å høres riktig ut - selv for meg som legger igjen min stemme på venstre siden av politikken. Jeg må alltid tenke igjennom det du sa etter debatten for å faktisk innse at det var helt på jordet. Heldigvis for det norsk politikk er dine arvtagere langt fra like begavet. Lykke til videre - regner med å se deg på skjermen av og til også i fremtiden. Mvh Kjell.

Varsle
2. May 2008

Takk. Du Hedersmann

Du fortjner den tittelen. Du har gått ut av samtlige debatter med rak rygg der de andre partiene delvis har skap et undermåls bilde av det norske folk. De har enda ikke forstått at du er den mest ærlige politikeren som har vært på Stortinget. Du er et flott menneske, vi skulle hatt flere som deg da hadde den politiske sitiuasjonen i Norge vært på et annet nivå enn det er nu.

Håper du får mange år sammen med dine kjære.

Takk Carl I

Varsle
2. May 2008

FRP HAR makt

Ikke noe parti har hatt så stor innflytelse på retningen i norsk politikk som FRP - under din ledelse. Partiet tvinger politikere å ta velgere på alvor og ikke bare gjemme seg bak menneskefjerne partiprogrammer. Ved å tørre der andre tier har FRP hatt reell makt - uansett antallet mandater på Stortinget. Fed å ignorere FRP avslører de øvrige politikere sin velgerforakt.

Varsle
2. May 2008

Takk

I 1981 var vår klasse fra videregående i eidsvoll på besøk på stortinget hvor vi fikk en time med deg og kunne spørre om alt innen politikken til FRP. Fra den dagen ble jeg en FRP velger,og har vært det siden. Du er den politiker som alltid har snakket så vi "vanlige"folk skjønner hva det dreier seg om. Heldigvis har du funnet en verdig etterfølger i Siv. Lykke til videre i livet, og takk for din innsats i Norsk politikk. MVH Ann-kristin

Varsle
2. May 2008

Glad du går...

En farlig politiker går av. Heldigvis fikk han aldri så mye makt som han ville. Ellers vi hadde Norge vært vitne til masse ødeleggelser. Han ville ødelegge økonomien, moralen og det som var igjen av samhold i Norge. Du blir ikke savnet og håper vi ikke ser en av din slag igjen.

Varsle
2. May 2008

En markant politiker som har preget norsk politikk

Det er med beklagelse, men fullt ut forståelig at du nå etterlater arven til dyktige politikere i FRP. Det er få som har kjempet og stått på slik du har for dine merkesaker. Vil alltid huske dine klare og samtidige rettferdige innspill i debatter og politiske innlegg. Kan bare ønske deg lykke til i din videre karriere

Varsle
2. May 2008

En høvding

Du er og blir den politiker som det NORSKE folk vil huske for ettertiden. Ingen av de tidlegere eller nåverende politikere,i de forskellige konstelasjoner av regeringer, når deg til knerene.Nyt pnsjonisttillverelsen ilag med Eli. det er deg vel unt.

Varsle
2. May 2008

Skulle likt å se Dem som statsminister !!! :)

Tusen hjertelig takk for en fin tid. Har vært en fornøyelse å ha Dem i norsk politikk. De har alltid fremragende meninger om mange saker hvor andre politikere har pinglet ut. I debatter er det De som er kongen, ingen slår Dem der. Jeg ønsker Dem, Carl Ivar og Eli alt godt!

I 09 er det FRP flertall, vær så snill og still som statsminister, det er Dem folket vil ha nå!!!

Varsle
2. May 2008

Tidenes norske politiker

Takk for lang og god tjeneste i politikken!

Du er grunnen til at det har vært nerve og spenning i valgkamper etc. Du har ofte stått alene blant politikere, men har hatt en skare av folk rundt om i landet som har støttet Fremskrittspartiet parti og Deg.

Mitt største ønske når det gjelder politikk er å få se Fremskrittspartiet i en flertallsregjering, og Deg som minister.(finansminister ?)

Tusen takk for innsatsen!!

Varsle
2. May 2008

Endelig

En bølle i norsk politikk gir seg. Takk for det.

Varsle
2. May 2008

Du hadde helt rett!!

Takk for innsatsen Carl Ivar. Årene har vist at du har hatt helt rett i alt det du har sagt. Skam på de som skjelte deg ut da, og som nå må innrømme at du hadde rett. Forresten: Du kommer nok til å få rett i det du har sagt om fremtiden fra nå av også!

Varsle
Vis flere