Carl I. Hagen trekker seg fra rikspolitikken

Send din hilsen til Frp-veteranen, og gi terningkast over hans politiske liv her!

2207 innlegg

Filtrér:
Fylke og kommune:
3. May 2008

Takk for formidabel innsats.

Takk til en ærlig og dyktig politiker gjennom 35 år. Du har stått på selv om media og øvrige politikere har forsøkt å knekke deg. Du vil bli savnet i politikken. Håper du stiller som minister i en ren FRP regjering i 2009.

Varsle
3. May 2008

En meget sterk person!

Må bare bøye meg i støvet over din innsats. Helt utrolig at du har stått oppreist i de verste motvindene.

Varsle
3. May 2008

hilsen

i har fölt dig i alla år och röstat på dig. Önskar dig många goda år frammåt.

Varsle
3. May 2008

till Carl i hagen

Tack för allt du gjort ,du har fått våra röster var gång. Lycka till vidare i livet .

Varsle
3. May 2008

Utrolig sterkt.

Jeg har lenge betraktet deg som den dyktigste av dem alle.En særlig takk for at du ser verdien av å bevare vår kristne kultur.Det er selve grunnlaget for rettsstaten, demokratiet og velferdsstaten.

Varsle
2. May 2008

Du er fantastisk

Takk for alt og lykke til videre. Du vil alltid være et forbilde.

Varsle
2. May 2008

du turde å si ifra

Takk for alt du har bidratt med i norsk politikk.Du viste hva ett demokrati skal være. Åpenhet og ikke minst ytringsfrihet!!!

Varsle
2. May 2008

hagne periode

Han har gitt høyre siden ett nytt ansikt. Talt sosialistene midtt imot. Mange saker om innvandring, integrering, har han tatt opp. Arbeiderpartiet har bare kostet det undet teppet. Vi ser allerdde resultatene. Ett samfun hvor vi kvinner ikke kan gå alene ut uten følge.Oslo er blitt en simpe by, sjokkert da jeg var der i april.Han har atid sagt. mer synlig politi. Nå sier andre det samme. Han har kart å sette pekefinger på det offenlige sløseriet. Fatter framdeles ikke at arbeiderpartiet i ser"at det samme hvor en blir operert, bare en sipper å vente i årevis."Så lenge staten- det offentlige ikke organiserer sykehustjenesten bedre velger jeg privat.!!!Pengene til operasjon skal føge pasienten. Takk Car Ivar for den figtheren du har vært. Du har vært en av folket!! Du har faktisk sett mangfoldet i oss. I dyp takknemlighet!!! Bergenserinne

Varsle
2. May 2008

Kongen av politikk

Carl I. Hagen takk for flere innholdsrike år som norsk topppolitikker. Kos dem med pensjonist tilværelsen.

Varsle
2. May 2008

en hyllest til deg!!!

tidenes største politiker.en svært sterk og klok politiker som har greid å bygge opp et så sterkt stort og stødig parti under dårlige vekstvilkår. tenker på all den surmaga, fordomsfulle og uforstandige kritikken du mange ganger har fått.det viser hvor dyktig du er. noe svært mange har sett etterhvert. du fortjener mere fitid nå til deg og dine nærmeste. nyt tiden framover .Takk !! Eli Og Karl

Varsle
2. May 2008

Lykke til

Lykke til med ditt nye liv. Håper du får en god hverdag sammen med kona. Men kan du ikke være konsulent for FRP?

Varsle
2. May 2008

Mannen med styrke og klokskap

Takk for alt du har bidratt med å bygge opp ett solid parti,nå blir det Siv som får løfte partiet videre opp så vi får en statsminister med egene meninger,Takk for grunnlaget du har lagt for dine etterkommere

Varsle
2. May 2008

Kong Carl

Veldig trist at du gir deg. Som mange andre har skrevet her så har du alltid prata så folk skjønner. Du er en mester i å debatere og underholdene å høre/se på. Synd vi aldri fikk oppleve deg som statsminister, den rollen hadde du fiksa like sikkert som at Vålerenga tar gull i 2008 :)

Lykke til videre og håper du i en viss grad fortsetter å påvirke norsk politikk. Stortinget trenger ei vaktbikkje som kan glefse der andre feigt holder kjeft!

Heia Carl!

Varsle
2. May 2008

En god politiker.

Takk for alt Carl I.du har vært en stor drivkraft i den norske politikken og jeg kommer til å savne deg i alle debattene.kos deg masse med eli i spania og lykke til videre og så får vi håpe at en dag så sitter Siv som statsminister.

Varsle
2. May 2008

Hei Carl

Hvem skal nå snakke slik att folk forstår ??? Du kommer til å bli savnet :) LYKKE TIL VIDERE :)

Varsle
2. May 2008

Nyt din nye tiværelse

Som en av norges beste politikkere, firtjener du en flott pensjonisttid.

Varsle
2. May 2008

Vi vil savne deg i politikken

Du har alltid vært uredd og stått på dine meninger.Det står det respekt av. Du er en topp politiker som har gjort mye for oss, men som dessverre ofte har blitt "uthengt" av dine politiske motstandere. Takk for alle TV dueller. Lykke til med ditt nye liv.

Varsle
2. May 2008

Vær så snill og still opp som statsministerkandidat i 2009

Du har i all tid gjort en utrolig bra jobb med glimt i øyet. Håper du kan stille opp i 2009. Jeg har stemt på deg siden jeg var gammel nok til å stemme:) Lykke til videre!

Varsle
2. May 2008

TAKKER FOR DINE MENINGER

Lykke til, til deg og Eli!

Flott for deg, men synd for meg. Siv er bra, men ikke deg!

Varsle
2. May 2008

Hei Carl

Du har vært en fargeklatt i Norsk Politikk, kos dere i Spania, kjekk er du også.

Varsle
Vis flere