• Hvor farlig er det egentlig?

  Hver søndag undersøker Maren Olava ting som er litt fristende, skummelt eller kontroversielt, for å finne ut hvor farlig det egentlig er. Hun skal snakke med folk som har stått i vanskelige situasjoner, tatt utradisjonelle valg, dummet seg ut eller angret skikkelig på noe. Har du noen spørsmål eller noen tips? Send epost til farlig@vg.no.

  iTunes

Siste episoder

 • Hva betyr det å være norsk?

  Giæver og gjengen
  Skitur på fjellet, brunost og bunad. Er definisjonen av hva og hvem som er norsk for snever? Ahmed Fawad Ashraf, debattredaktør i Avisa Oslo, Xueqi Pang, journalist i VG, og Shazia Majid, kommentator i VG, diskuterer hva det vil si å være norsk i dag. Med Anders Giæver og Hanne Skartveit. Produsent Magne Antonsen.
 • Bernty er "pjusk", men bidrar med sitt, Morten har mistet føflekk etter møte med delfiner i Tyskland og Martin har vært på tur og oppdaget en gammel godbit! Kjøh! Produsent: Jørgen Vigdal
 • Ukens gjest i «Ukjent sum» er programleder og Aston Villa-entusiast Erik Solbakken. Han forteller om da han fikk stående ovasjoner på Villa Park, slakter alt og alle i Manchester United og hyller tidligere Rosenborg-spiller. Ute nå, der hvor du hører podkast!
 • Storbritannias fargerike statsminister, Boris Johnson, blir stadig blekere om nebbet. Bør vi innføre en ordning med vaksinepass i Norge? Med Hans Petter Sjøli, Yngve Kvistad og Astrid Meland. Produsent Magne Antonsen.
 • En av landets absolutt største personligheter, Nils Arne Eggen, er gått bort. Vi hyller han. Rettssaken i Telemark tingrett er inne i dag to. Med Hans Petter Sjøli, Leif Welhaven og Anders Giæver. Produsent Magne Antonsen.

Andre podkaster fra VG

A-E

 • Alt fortalt
  PodMeiTunesSpotify

Enkelte av VGs podkaster inneholder kommersielt innhold, som blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi. Kommersielt innhold kan også presenteres som egne episoder i podkast-feeden, og disse markeres som "Annonsørinnhold".