Hør de sterkeste historiene og største avsløringene. Alt fortalt, fra VG

Lytt her
 • Giæver og gjengen

  I Giæver og gjengen oppsummerer VGs skarpeste og morsomste kommentatorer nyhetsuka. Hver fredag er Thomas Giertsen gjesteprogramleder.

  iTunes
 • Hvordan har du det, mann?

  Erik Follestad syns det er vanskelig å snakke om følelser. Det er han ikke alene om. I denne podkasten skal han få de tøffe gutta til å snakke seriøst for en gangs skyld. Med andre ord, også den podkasten som serverer overskrifter til Se og Hør på løpende bånd. Det får bare være. Erik stiller uansett spørsmålet: Hvordan har du det, mann?

Siste episoder

 • Sveinung Rotevatn om rusreform, Venstres oppslutning og osteklokker

  Giæver og gjengen
  Sveinung Rotevatn (V), klima og miljøminister, forklarer hvordan Venstre klarte å samle seg om rusreformen og hvorfor den er viktig, og avslører hvilken kommune som har dobbelt så høye klimautslipp som Oslo. Thomas Giertsen lurer mest på hva som er den politiske forskjellen på han og FpU. Med Anders Giæver. Teknisk produsent Magne Antonsen.
 • Det er klart for talkshow-battle! Morten og Vegard avslører hvordan det er å være gjest hos Lindmo, God Morgen Norge, Nytt på Nytt, Senkveld, Kvelden før kvelden og Kåss til kvelds. Med Morten Hegseth og Vegard Harm. Produsert av Elise Vatsvåg.
 • Martin har fått kritikk, Morten har fått svigerhund og Bernt er opptatt av å beskytte rettighetene til fyllekjørere. Ikke tenk på da.
 • Jonas Gahr Støre drar innpå Erna Solberg som statsministerkandidat, største seier på lenge. USA drar fra Afghanistan etter 20 år, største nederlaget siden Vietnam-krigen. med Anders Giæver, Tone Sofie Aglen og Per Olav Ødegård. Teknisk produsent Magne Antonsen.
 • Da bevæpnede ranere rev ned Munch-maleriene fra veggen, mistet dem i bakken og gjemte dem i en våt buss ble de verdifulle nasjonalskattene skadet for all evighet. Produsent Vilde Worren. Programleder Tor-Erling Thømt Ruud. Med krimkommentator Øystein Milli og kommentator Anders Giæver. Musikk Ronny Furevik. Teknisk produsent Magne Antonsen.

Andre podkaster fra VG

A-E

 • Alt fortalt
  iTunesSpotifyRSS

Enkelte av VGs podkaster inneholder kommersielt innhold, som blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi. Kommersielt innhold kan også presenteres som egne episoder i podkast-feeden, og disse markeres som "Annonsørinnhold".