• Alt fortalt

    Hør de sterkeste historiene og største avsløringene. Alt fortalt, fra VG

  • Krimpodden

    Tettere på norsk krim. Ny, aktuell episode hver torsdag. Med VGs krimekspert Øystein Milli og programleder Tor-Erling Thømt Ruud. Ansvarlig redaktør Gard Steiro

Siste episoder

  • Lakseskatten ble jokket til med hjelp fra Venstre og Pasientfokus, Høyre er forsmådd. Oslo skulle bli Europas ledende sykkelby, men det er enda lenger unna enn 1,5-gradersmålet i klimapolitikken. I Hollywood streiker manusforfatterne mot AI, og hva er greia med Emilie Enger Mehl og TikTok? Med Anders Giæver, Frank Ertesvåg, Benjamin Brekken, Per Olav Ødegård, Selma Moren og Hanne Skartveit. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag på Spotify, iTunes og alle podkast-apper.
  • Ron DeSantis (R) prøvde å lansere sitt presidentkandidatur på Twitter i natt, det gikk ikke særlig bra. Equinor blåser i Trollvind-prosjektet. Tina Turner er død, en av det forrige århundrets aller største underholdningsartister. Med Anders Giæver, Hanne Skartveit, Hans Petter Sjøli og Per Olav Ødegård. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag på Spotify, iTunes og alle podkast-apper.
  • I august gikk en mann fra leilighet til leilighet, før han til slutt brutalt drepte Herma (83) og Odd (88). I denne episoden forteller sønnen. Kunne drapsmannen ha blitt stansa? Ansvarlig redaktør: Gard Steiro.
  • Verdens største krigsskip, USS «Gerald R. Ford», oppkalt etter verdens mest klønete president, seilte inn i Oslofjorden i morges. Donald Trump får konkurranse, Ron DeSantis (R) stiller som presidentkandidat, men blir Elon Musk hans visepresidentkandidat? Med Anders Giæver, Hanne Skartveit og Per Olav Ødegård. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag på Spotify, iTunes og alle podkast-apper.
  • Hvorfor er det så viktig for Steinar å ha rett i diskusjonene med Catrin? Steinar får en åpenbaring i sesongens siste episode. Vi kårer også de beste partipsene og triksene som dere har sendt inn i løpet av sesongen! Kontakt: catrinogsteinar@vg.no Produsent: Guro Mjeltevik Halvorsen Redaktør: Gard Steiro

Enkelte av VGs podkaster inneholder kommersielt innhold, som blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi. Kommersielt innhold kan også presenteres som egne episoder i podkast-feeden, og disse markeres som "Annonsørinnhold".