Hovedinnhold

Terrorisert av boksende kenguru

(VG NETT) En australsk familie fikk sitt livs sjokk natt til i går. En kenguru braste uten forvarsel gjennom vinduet og begynte å ramponere huset. I tre timer holdt den boksende kenguruen familien fanget «som i en skrekkfilm».

Denne saken handler om:

Det er ikke bare lett å bo «Down under». Kort etter midnatt natt til onsdag braste en 1,70 meter lang kenguru gjennom en australsk families glassdør. Det blødende dyret gikk fullstendig berserk i huset i tre timer før politiet fikk fanget det.

Bourbon-beskyttelse

Huseier Dean Khan armerte seg ifølge avisen Sydney Morning Herald med en tom bourbon-flaske for å forsvare seg og familien mot det han trodde var en innbruddstyv. Istedet kom den ville kenguruen hoppende rett mot ham. Det boksende dyret hoppet over familiens 11-åring - et av fem barn i huset.

- Det så ut som i en skrekkfilm da vi ankom huset. Det var blod og knust glass over alt, også i barnas senger. En liten hundevalp lå forskremt i et hjørne, forteller politikonstabel Alistair Taylor, ifølge den australske avisen.

Jaget av dingoer

Til alt hell gikk det bra med alle husets beboere. Politiet tror at kenguruen kan ha blitt jaget inn i byen Jabiru av australske villhunder (dingoer).

Politiet klarte til slutt å overmanne kenguruen og dytte den inn i en av politibilene. Om dyrets skjebne skriver avisen: «The kangaroo was later destroyed».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks