Hovedinnhold

Sultestreiker i håp om å bli invitert i kongelig bryllup

VIL I KONGELIG BRYLLUP: Estibalis Chavez har sultestreiket i åtte dager i håp om å få en invitasjon til William og Kate sitt bryllup i april. Foto: Ronaldo Schemidt/ Afp
VIL I KONGELIG BRYLLUP: Estibalis Chavez har sultestreiket i åtte dager i håp om å få en invitasjon til William og Kate sitt bryllup i april. Foto: Ronaldo Schemidt/ Afp
(VG Nett) Meksikanske Estibalis Chavez har sultet seg i åtte dager i håp om å få en invitasjon til William og Kates bryllup den 29. april.

Denne saken handler om:

Sittende i et blått telt utenfor den britiske ambassaden i Mexico City, har den 19 år gamle jenta sultet seg i åtte dager. Målet er å få en invitasjon til det britiske bryllupet.

«Skal de la meg dø fordi de ikke vil invitere meg til bryllupet», står det skrevet på en av plakatene som er klistret opp på bygningen der hvor den meksikanske jenta har slått leir.

«Dette er min eneste drøm», står det på en annen.

Inspirert av Diana

Det er prins Williams mor, avdøde prinsesse Diana, som har inspirert den unge jentas stunt.

- Jeg syns hun var historiens mest interessante, beste og vakreste kvinne, sier Chavez til Reuters.

Moren til Chavez var også en stor fan av Lady Di. Moren døde da 19-åringen ble født, og siden den dagen ga Chavez seg selv et løfte.

- Jeg lovet meg selv at jeg skulle delta i Williams bryllup, sier hun.

Skuffet over ambassaden

Chavez forteller at hun er skuffet over ambassaden.

- De kunne ha snakket med Storbritannia for meg, men det har de ikke gjort.

Likevel sier hun at hun har planer om å bli sittende til noen må bære henne vekk.

Ambassaden har foreløpig ikke kommet med noen kommentar til stuntet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks