Hovedinnhold

Stephanie (30) angrep politiet - med puppene

ANGREP: Stephanie Robinette er siktet for en rekke lovbrudd etter en litt for fuktig kveld. Foto: Delaware County Sheriff's Office
ANGREP: Stephanie Robinette er siktet for en rekke lovbrudd etter en litt for fuktig kveld. Foto: Delaware County Sheriff's Office
(VG Nett) Stephanie Robinette (30) fra Westerville i Ohio er tiltalt for angrep på offentlig tjenestemann, etter at hun tidlig lørdag morgen sprutet vilt med brystmelk.

Denne saken handler om:

Det er TV-kanalen WBNS-10TV i Ohio som rapporterer om det uvanlige angrepet, som skjedde ved hjelp av høyre bryst.

Sheriff-kontoret i Delaware County rykket ut etter at en kvinne hadde grisebanket sin mann på bopel etter å ha blitt stup full på et bryllup.

Da politiet ankom, låste Stephanie seg inne i en bil, og nektet å komme ut.

- Da tjenesmenn forsøkte å få henne ut av bilen, opplyste Robinette at hun var en ammende mor. Hun tok høyre bryst ut av kjolen og begynte å sprute løs på tjenestemennene og bilens interiør med brystmelk, opplyser sheriff Walter L. Davis III.

Til tross for skytset de ble utsatt for, klarte politiet til slutt å arrestere henne.

Nå er Stephanie siktet for en rekke lovbrudd: Vold mot offentlig tjenestemann, angrep, forsøk på å hindre politiets arbeid, usømmelig opptreden og husbråk.

- Dette er et primæreksempel på hvordan alkohol kan få mennesker til å gjøre ting de ellers ikke ville ha gjort, uttaler sheriffen - som legger til at ingen ble skadet under aksjonen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks