Hovedinnhold

Politet skjøt alligatorstatue

Rich Sheridan fikk gjennomhullet hagepryden sin

(VG Nett) Politiet i den amerikanske småbyen Independence tok ingen sjanser og satte to skudd i den fryktinngytende alligatoren - som viste seg å være av betong.

Denne saken handler om:

Dermed var det i hvert fall ingen grunn til bekymring for nabolaget i småbyen like utenfor Kansas i den amerikanske delstaten Missouri.

Politiet fikk ifølge lokaltvstasjonen Fox4kc en melding om at noen hadde sett en alligator luskende rundt. Politiet kontaktet de lokale dyrevernsmyndighetene, som ba politiet om å skyte alligatoren hvis de så den.

Skjøt flere skudd

Rick Sheridan fikk seg dermed litt av en overraskelse da flere politibetjenter plutselig stilte seg opp og fyrte av mot betongstatuen hans.

- De fyrte av to serier, og drepte min utsmykningsalligator i betong, sier han til tv-stasjonen.

Ikke overraskende gjorde skuddene lite skade, men spratt i stedet tilbake, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Ville skremme barn

Politiet uttalte at det var barn som hadde meldt inn at de hadde sett alligatoren. Sheridan forklarte politiet at han hadde satt opp den spesielle hagepryden for å få barn til å holde seg unna eiendommen hans.

Det hadde han tydeligvis lyktes med, men politiet anbefaler ham nå om å bruke mer konvensjonell «adgang forbudt»-skilting for å unngå flere misforståelser.

Noen krokodilletårer kom det likevel ikke fra Sheridan, som har blitt noe av en lokalkjendis etter hendelsen.

- Jeg gikk inn i en elektronikkbutikk, og da pekte to jenter og sa «se, det er han alligator-fyren», sier han til Fox4kc med en latter.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks