Hovedinnhold

Mann med halvt hode tatt for sexkjøp

SVEISEN: 25 år gamle Carlos Rodrigurez er pågrepet mistenkt for å ha forsøkt å kjøpe sex i Florida. Foto: Politiet i Miami
SVEISEN: 25 år gamle Carlos Rodrigurez er pågrepet mistenkt for å ha forsøkt å kjøpe sex i Florida. Foto: Politiet i Miami
(VG Nett) Politiet har gitt ut dette bildet av en pågrepet mann med følgende fysiske kjennetegn: «Har et halvt hode».

Denne saken handler om:

Forbryterfotografiet av 25 år gamle Carlos Rodrigurez vekker oppsikt. Mannen, som ble pågrepet i Miami i Florida i USA forrige uke, mistenkes for å ha forsøkt å kjøpe sex.

I politirapporten etter pågripelsen står det «et halvt hode» i rubrikken for fysiske kjennetegn. Det er uklart om bildet er ekte eller manipulert, men mye tyder på det første, skriver svenske Aftonbladet.

Da New York Daily News ringte fengselet i Miami for å sjekke det hoderystende tilfellet bak murene, skal avisen ha fått en bekreftelse fra en vakt:

- Jeg så ham. Jeg ser mange tilfeller og det overrasket meg ikke, sier han ifølge avisen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks