Hovedinnhold

Hurra, vi vant 103 millioner kroner!

FEIRER: Ingegerd Eriksson (60), Gerd Sundström, (64), Monica Gustavsson (62) og Lillemor Montin (65) er glade vinnere. Foto: Henrik Hansson
FEIRER: Ingegerd Eriksson (60), Gerd Sundström, (64), Monica Gustavsson (62) og Lillemor Montin (65) er glade vinnere. Foto: Henrik Hansson
(VG Nett) Denne jentegjengen går en lystig jul i møte.

Denne saken handler om:

Tips oss


Vikmanshyttan i Sverige er en liten glemt industribygd med stor arbeidsledighet. Og nå: elleve nye lotto-millionærer.

- Jippi! Vi kan gjøre hva vil vil, herregud, jeg har 20 år igjen å leve, og nå kan jeg leve akkurat slik jeg vil, sier Gerd Sundström (64) til den svenske avisen Aftonbladet.

Fjelljenter

Venninnegjengen trodde først ikke sine egne ører da de fikk vite at de hadde stukket av med selveste storgevisten på 103 millioner svenske kroner - den femte høyeste gevinsten som noen sinne er utbetalt i landet.

LES OGSÅ: Lottomillionær to ganger på fire måneder

- Følelsen kan ikke beskrives. Vi er en gjeng gamle damer som har vunnet, sier Gerd.

Jentene er medlemmer av en gruppe som kaller seg «Fjelljentene» som består av Gerd, hennes tre søstre og sju andre kvinner. Sammen reiser de ofte på ferie. Lotto-tallrekken har de hatt stående i to år.

Skal nyte livet

I dag er jentene samlet hos Gerd for å feire gevinsten og legge planer for framtiden. Elleve millionærer under samme tak.

LES OGSÅ: Joan (63) fire ganger lottomillionær

- Jeg tror ikke jeg har fattet det ennå. Jeg har to barn og skal gi dem litt, det er det første jeg tenker på. Så skal jeg betale av noen lån og leve for resten. Helt enkelt nyte livet, sier Gerd til avisen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks