Hovedinnhold

Hårreisende firling-forskjell!

NYFRISERT: Her er de prikk like Jiang-brødrene fotografert på sin første skoledag mandag denne uken. Foreldrene barberte simpelthen inn tallene fra 1 til 4 for at ingen skulle ta feil. Foto: AFP/NTB Scanpix
NYFRISERT: Her er de prikk like Jiang-brødrene fotografert på sin første skoledag mandag denne uken. Foreldrene barberte simpelthen inn tallene fra 1 til 4 for at ingen skulle ta feil. Foto: AFP/NTB Scanpix
(VG Nett) De kinesiske firlingene er så like at foreldrene har frisert tall i hodet deres for å skille dem fra hverandre.

Denne saken handler om:

Til og med faren til Yunlong, Youxiao, Younhan og Yunlin Jiang har problemer med å skille de identiske firlingene fra hverandre.

Noe måtte derfor gjøres for at lærerne skulle ha en sjanse til å se forskjell da seksåringene skulle ha sin første skoledag i Schenzen sør i Kina tidligere denne uken.

Ifølge Huffington Post, som siterer kinesiske NOW News, hadde lærerne uttrykt bekymring over at de ikke ville se forskjell på barna da foreldrene registrerte dem til grunnskolen.

Problemet løst

Tan Chaoyun, moren til barna, fant da en hårreisende løsning, som også har gitt barna et forsprang i matematikk. Hun valgte simpelthen å barbere inn tallene fra 1 til 4 i hodene deres for å gjøre det lettere for lærerne å skille dem.

- Sønnene mine er identiske, selv for meg. Frem til de var 18 måneder gamle kunne jeg bare skille dem fra hverandre ved hjelp av ankelarmbånd, sier moren, ifølge MSN News.

- Selv nå kan ikke faren se hvem som er hvem. Av og til straffer han den andre for noe den tredje har gjort, sier hun.

- Suksess

Ifølge moren har de nye frisyrene vært en knallsuksess.

- Lærere og klassekamerater kan ikke bli forvirret med så store merker på hodene deres, sier hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks