Hovedinnhold

Denne pappaen bare må man sette pris på!

Slik vinket Dale til sønnens skolebuss

(VG Nett) Hver dag i ett år har Dale Pris vinket sønnen farvel til skolen, utkledd som havfrue, brud, klovn - og en rekke andre elleville kostymer.

Denne saken handler om:

Pappaen til 16 år Rain Price gamle Dale har blitt lokal kjendis i Utah i USA.

Det er ett år siden Dale Pris sto på gårdsplassen og vinket til sønnen som satt om bord i skolebussen. Da var han kledd som en helt vanlig pappa. Så tok det av:

Dagen etter stilte han i en San Diego Chagers-hjelm, noe som startet en vill trend. I løpet av det siste året har han dukket opp i svimlende 170 forskjellige kostymer.

BILDESPESIAL: Se og le av utkledningene til pappaen her! 

- Da han gjorde det første gang fikk jeg sjokk. Det var min første dag på skolen. Du ønsker ikke at faren din skal vinke til deg ikledd en brudekjole, sier Rain til avisen Daily Mail.

Medelevene hans om bord på skolebussen setter åpenbart pris på den faderlige humoren. Studentene på Utah high school vinker og ler når pappaen står klar om morgenen.

Hva er det morsomste eller pinligste din far har gjort for deg? Send oss dine bilder her! 

- De fleste av dem liker det og ruller ned vinduene og vinker når vi kjører forbi. Det er gøy, sier skolegutten.

På et tidspunkt tok faren hans den helt ut og dro et toalett ut på verandanen og satte seg på det med buksene nede. Der satt han og leste avisen mens skolebussen passerte.

- Ingen resirkulering av kostymer, det er regelen. Jeg klarte å holde meg til det hele året, forteller faren, som hold ut til siste skoledag før ferien torsdag forrige uke.

Bildene av ham er tatt av en slektning og lagt ut på en blogg.

Bildene dine kan bli lagt ut på VG Nett. Send oss dine blinkskudd her! 

..

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks