Hovedinnhold

Dansk avis: Jente (15) hamlet opp med tre overfallsmenn

Da den danske 15-åringen ble overfalt av tre menn på vei hjem, ga hun dem en real lekse.

Denne saken handler om:

Søndag kveld syklet den danske 15-åringen hjemover mot Jyllinge da hun plutselig ble stoppet av tre fremmede menn.

En av dem sperret igjen sykkelstien med en moped, slik at jenta ble nødt til å stoppe, skriver Lokalavisen Egedal – som først omtalte den spesielle historien.

Les også: Da Isabelle (5) falt i vannet reddet hunden Agda henne

Sparket fra seg

Ifølge lokalavisen skal to av mennene ha veltet jentas sykkel, og deretter forsøkt å åpne jakken hennes – men 15-åringen tviholdt på glidelåsen. Mennene ga seg ikke så lett: De holdt henne fast og stakk hendene opp under jakken hennes, på jakt etter verdisaker.

Det de tre mennene ikke visste, var at jenta hadde mye erfaring med kampsport.

Da 15-åringen fryktet at hun skulle bli utsatt for et seksuelt overgrep, tok hun affære. Den ene mannen fikk et kraftig spark i ribbeina, noe som fikk ham til å trekke seg unna.

Husker du? Arild (65) ble reddet fra gjørmehull

– En jente med bein i nesa

Mannen med mopeden ble imidlertid ikke like skremt, skal vi tro nevnte lokalavis: Han hoppet av motorsykkelen og beveget seg mot jenta, bare for å bli møtt med et ordentlig spark rett i hodet.

Deretter kunne 15-åringen sette seg på sykkelen sin og fortsette ferden mot Jyllinge.

Nordsjællands Politi, som fortsatt er på jakt etter de tre mennene, gjengir hendelsesforløpet på sin egen hjemmeside. Spesialkonsulent Henrik Duus bekrefter det hele overfor Lokalavisen Egedal, og legger til følgende kommentar:

– I dette tilfellet må jeg innrømme at jenta har hatt bein i nesa.

Spesiell historie
: Bil revet i to – sjåfør overlevde

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks