Hovedinnhold

Tre barn påkjørt og drept under Halloween i USA

<p>KJØRTE DENNE BILEN: Politiet jager de to mennene som kjørte denne bilen, som passer med vitnebeskrivelser og som har skader som samsvarer med en påkjørsel.<br/></p>

KJØRTE DENNE BILEN: Politiet jager de to mennene som kjørte denne bilen, som passer med vitnebeskrivelser og som har skader som samsvarer med en påkjørsel.

Foto: Lauryn Rubash
Politiet i det sørlige California leter etter to menn som kjørte en SUV, etter at tre jenter ble påkjørt mens de var ute for å be om godteri under Halloween natt til lørdag.

Denne saken handler om:

De tre jentene mellom 13 og 15 år ble natt til lørdag påkjørt og drept mens de gikk «knask eller knep» i forbindelse med Halloween i Sør-California i USA, melder AP.

Ifølge lokalavisen Orange County Register er to av jentene tvillinger.

Sjåføren stakk av fra stedet. Ifølge politimester Carlos Rojas jaktes det nå på to menn som kjørte en SUV, som ble funnet forlatt nær åstedet. Bilen, en Honda CR-V, skal ha skader som stemmer overens med en påkjørsel.

<p>SPERRET AV: Politiet satte opp sperretape rundt åstedet i lille Santa Ana.<br/></p>

SPERRET AV: Politiet satte opp sperretape rundt åstedet i lille Santa Ana.

Foto: Lauryn Rubash

Jentene var ikledd kostymer og gikk fra hus til hus da de ble påkjørt. Hendelsen skjedde i et veikryss i nærheten av en barneskole i Santa Ana.

To av jentene ble erklært døde på stedet, mens den tredje jenta døde på vei til sykehuset.

- Vi har flere vitner til hendelsen, og vi prøver å få en beskrivelse av gjerningspersonene og bilen. Vi prøver også å få tak i jentenes foreldre, sier en polititjenestemann til nyhetsbyrået.

Politiet jobber nå med å identifisere ofrene og lokalisere deres foreldre.

Brannsjef Steve Concialdi var blant de første på åstedet.

– Det er veldig trist med en tragedie som denne, på en kveld der millioner av barn og foreldre er ute og går «knasp eller knep», sier han.

– Jeg kan ikke tro det er sant, de var så morsomme og snille jenter, sier Maria Ramirez (14), som gikk på skole med tvillingsøstrene.

Santa Ana ligger rundt 50 sørøst for Los Angeles, nær Anaheim.

<p>ÅSTEDET: Jentenes kropper ble dekket til av politiet.<br/></p>

ÅSTEDET: Jentenes kropper ble dekket til av politiet.

Foto: Lauryn Rubash

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks