Hovedinnhold

Jente (13) funnet drept - studenter pågrepet

** Moren: – Hun elsket å synge og danse

<p>PÅGREPET: Mens Natalie Keepers (19) er siktet for å ha hjulpet til å skjule liket, er David Eisenhauer (18) siktet for bortføring og drap.</p>

PÅGREPET: Mens Natalie Keepers (19) er siktet for å ha hjulpet til å skjule liket, er David Eisenhauer (18) siktet for bortføring og drap.

Foto: Blacksburg Police Department via AP
Fire dager etter at 13 år gamle Nicole Madison Lovell forsvant fra rommet sitt i Virginia, ble hun funnet drept i nabodelstaten.

Denne saken handler om:

En stor leteaksjon ble satt i gang da familien ikke fikk tak i henne onsdag forrige uke.

Ifølge familien var en kommode skjøvet foran døren til soverommet, og vinduet skal ha stått åpent. Hun brukte daglige medisiner etter en levertransplantasjon, men hadde ikke med seg disse.

Les også: Tenåringsjenter forsvant i 1971 - ble funnet etter over 40 år

Skal ha kjent hverandre

Ingeniørstudenten David Eisenhauer (18) ble lørdag ettermiddag pågrepet og siktet for bortføring.

Kun timer senere ble 13-åringen funnet drept i nærheten av en motorvei i Surry County, like over grensen til nabodelstaten North Carolina.

Senere ble ingeniørstudenten også siktet for drapet på 13-åringen, men selv nekter han for å ha noe med det å gjøre, melder AP. Politiet mener å kunne bevise at de to hadde kontakt før forsvinningen.

– Han brukte forholdet til sin fordel, for å bortføre og deretter drepe henne, sa Mike Albert i Blacksburg-politiet på en pressekonferanse.

Politiet har foreløpig ikke uttalt seg om mulig motiv.

Dagen etter ble også ingeniørstudenten Natalie Keepers (19) pågrepet for medvirkning. Politiet mener at hun hjalp til med å bli kvitt liket. Det er uklart hvordan hun stiller seg til siktelsen.

Les også: Ekspolitimann dømt til 263 års fengsel

– Hun var en engel

Moren Tammy Weeks forteller til Washington Post at datteren overlevde blodkreft og en levertransplantasjon da hun var fem år.

– Hun kjempet seg gjennom alt dette, og så drepte han henne, sier hun.

Moren forteller at datteren elsket pandaer, at favorittfargen var blå, og at hun drømte om å få være med på sangkonkurransen «American Idol».

– Hun elsket å synge og danse, sier moren.

En venn av familien beskriver henne som en energisk og utadvendt jente som kom godt overens med alle.

– Hun var en fantastisk liten jente. Hun var en engel her på jorden, og hun er en engel nå, sier Davy Draper til AP.

Les også: Ble kidnappet og gjort til «brud» som 14-åring

Venner av drapssiktet i sjokk

Ifølge CNN var den drapssiktede 19-åringen en av løpestjernene på Wilde Lake High i Maryland, og flere av de tidligere klassekameratene er i sjokk.

Joe Keating beskriver Eisenhauer som en helt vanlig gutt, som aldri startet noen problemer.

– Alle som kjente han er i sjokk. Vi hadde aldri sett dette komme, sier

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks