Hovedinnhold

Er dette tidenes søteste valentinshistorie?

<p>EN BLOMST PÅ HVER: En 17 år gammel gutt brukte over 4000 kroner for å sørge for at alle jentene på skolen fikk en fin valentinsdag.</p>

EN BLOMST PÅ HVER: En 17 år gammel gutt brukte over 4000 kroner for å sørge for at alle jentene på skolen fikk en fin valentinsdag.

Foto: Shizuo Kambayashi, AP
17 år gamle Hayden Godfrey ville ikke at noen skulle være uten en «valentin» i år. Da kjøpte han 900 blomster som han delte ut til alle jentene på skolen.

Denne saken handler om:

Den søte valentinsdaghistorien kommer fra Utah hvor Godfrey går siste året på Sky View High School. Planen pønsket han ut for flere år siden, men den ble litt større enn først planlagt, ifølge KUTV.

I utgangspunktet ville Godfrey få levert 20-30 blomster til noen jenter på skolen, anonymt. 

Det ble imidlertid litt flere blomster enn det. Godfrey kjøpte nemlig 900 nelliker fra en nettside, med penger av egen lomme, og jobbet med skolen for å få lov til å gjennomføre det søte stuntet, som kostet over 4200 kroner.

– Jeg synes ikke at noen jente skal bli glemt på Valentinsdagen, sier Godfrey.

Les også: Er dette tusenårets vakreste kjærlighetssanger?

<p>SØT GUTT: Godfrey kjøpte 900 blomster med penger han slet seg til på sine tre jobber for å kunne glede jentene på skolen.<br/></p>

SØT GUTT: Godfrey kjøpte 900 blomster med penger han slet seg til på sine tre jobber for å kunne glede jentene på skolen.

Faksimile: Facebook

Hadde tre jobber

For å ha råd til alle blomstene skal 17-åringen ha slitt på tre ulike jobber, og bestillingen ble så stor at den måtte gjøres flere uker i forveien. Når blomstene vel hadde blitt levert fikk han hjelp av klassekameratene til å gå fra klasserom til klasserom, og dele ut en blomst til hver eneste jente på skolen.

Godfrey delte historien på sin egen Facebook-side, og innlegget har til nå fått 14,000 «likes» og blitt delt over 5500 ganger.

– Jeg tror ikke noe kan sammenlignes med å se hver jente i livet ditt holde en blomst mens de går i gangene, skrev han på egen Facebook-side.

Flere av jentene som var så heldige og fikk en blomst har også kommentert innlegget.

«Tusen takk! Det var rett og slett ukens høydepunkt», skriver en jente.

«Takk! Du gjorde noe hver jente på skolen vil huske resten av livet», skriver en annen.

Protokoll: Send en valentins-hilsen til kjære her!

Stolt kjæreste

Flere andre, blant annet flere familiemedlemmer, har kommentert sine tanker om gesten. Blant annet en bestemor og tante som skriver at de er svært stolte.

«Av alle menn i verden har du det største hjertet og den største medfølelsen noen sinne! Dette er virkelig en dag ingen jente vil glemme!», skriver en annen bruker.

Selv skal Godfrey feire valentinsdagen med sin kjæreste gjennom seks måneder, Lilyan Sharp. Hun er imidlertid ikke sjalu på alle de andre jentene som også ble kjærestens «valentin».

– Det er virkelig søtt av ham å gjøre dette. Å se hver eneste jente gå ut av skolen med et stort smil gjorde meg virkelig glad og veldig stolt av ham, sier hun.

Assisterende rektor ved skolen, Kurt Hanks, sier til Mashable at Godfrey har gjort lignende ting tidligere - men ikke i så stor skala.

– Hayden er en flott ung mann. Det var virkelig en fin gest, sier han til nettstedet.

Middagstips fra Godt.no: Tre lekre retter til Valentine's Day

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks