Hovedinnhold

Amerikansk politi tester kniv fra O.J. Simpson-eiendom

<p>HANSKEBEVIS: Bilde fra rettsaken i 1995 der O.J. Simpson holder opp hendene og viser juryen hanskene aktor mente han brukte under drapet av ekskonen og hennes venn.</p>

HANSKEBEVIS: Bilde fra rettsaken i 1995 der O.J. Simpson holder opp hendene og viser juryen hanskene aktor mente han brukte under drapet av ekskonen og hennes venn.

Foto: Sam Mircovich, Reuters
Politiet i Los Angeles undersøker en kniv som er funnet på en eiendom som O.J. Simpson, som ble frikjent for drap på sin ekskone og hennes venn, eide i sin tid.

Denne saken handler om:

O.J. Simpson ble frikjent for drapene på 1990-tallet, men i 2008 ble den tidligere fotballstjernen dømt til 33 års fengsel for en rekke forbrytelser, deriblant væpnet ran og bortføring.

Politiet i delstaten California undersøker nå en kniv som en politibetjent skal ha fått fra en bygningsarbeider på den aktuelle eiendommen for flere år siden, skriver Los Angeles Times.

Kniven ble funnet på den eiendommen som Simpson bodde på i Brentwood da kona og hennes venn ble drept i 1994. Den nå pensjonerte politimannen skal ha hatt kniven hjemme hos seg inntil for to måneder siden, melder TMZ, som siterer ikke navngitte kilder.

VG+: Skyldig eller ikke?

Los Angeles-politiet sier på en pressekonferanse fredag at de fortsatt etterforsker hvordan og når kniven ble funnet. Politiet skal ha blitt oppmerksom på kniven for en måned siden og sier det fortsatt kan være mulig å finne DNA-spor på gjenstanden.

Har du lest: O. J. Simpson skyldig i væpnet ran og kidnapping.

I 1995 ble den tidligere idrettshelten og skuespilleren O.J. Simpson frifunnet for drapet på sin ekskone Nicole Brown og hennes venn Ronald Goldman i en av de mest omtalte rettssakene noensinne i USA. Brown ble knivstukket flere ganger i halsen og hodet, men drapsvåpenet ble aldri funnet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks