Hovedinnhold

Serievoldtektsforbryter tatt etter 19 år lang jakt

En 19 år lang jakt på en serievoldtektsforbryter ser ut til å være over i Tyskland etter at politiet har gjennomført DNA-prøver av en arrestert mann. Han mistenkes for rundt 100 voldtekter og andre overgrep.

Denne saken handler om:

Forbrytelsene er i hovedsak blitt begått i Tyskland, men også politiet i Belgia og Nederland har deltatt i etterforskningen.

DNA-profilen av en 45 år gammel familiefar stemmer overens med prøver funnet i forbindelse med voldtekter begått i de tyske byene Krefeld, Achen og Bonn.

De fleste forbrytelsene er begått i Eifel-området, et grønt rekreasjons- og ferieområde i det vestlige Tyskland som grenser til Belgia og Nederland.

Etterforskerne går nå ut fra at mannen står bak 100 seksualforbrytelser.

- Hver dag melder det seg nye ofre som forteller om hittil ukjente hendelser, sa en talsmann for politiet i Krefeld i Ruhr-området fredag.

Mannen ble arrestert forrige helg og har siden sittet i varetekt i Koblenz.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks