Hovedinnhold

- Politimann hadde sex på galleriet under andakten

(VG Nett) Mens de troende ba, kom det plutselig syndige lyder fra galleriet i den katolske kirken i sørtyske Rennertshofen.

Denne saken handler om:

En sex-skandale har rystet den lille byen Rennertshofen med knappe 5000 innbyggere i Bayern, sør i Tyskland.

Et lystig par hadde nemlig listet seg inn i den katolske kirken første nyttårsdags morgen, og under andakten satte de i gang med høylytt sex på galleriet, skriver tyske Bild Zeitung.

Stønnene kunne tydelig høres i hele kirkerommet. Et medlem av menigheten forteller til den tyske avisen at vedkommende snudde seg og tittet opp, og så et par i fri utfoldelse på galleriet.

Ble gjenkjent

Da det elskende paret skjønte at de var oppdaget, flyktet de sporenstreks. Men en ansatt ved menighetskontoret kjente igjen mannen - en 26-åring som til daglig jobber som politi i byen Ingolstadt.

Politimannen ble samme dag suspendert fra tjenesten og blir nå etterforsket, siktet for å ha forstyrret religionsutøvelse.

- Har ingen hemninger

Presten som holdt andakt er opprørt:

- Det gjør meg dypt trist at folk ikke lenger har noen hemninger, sier han ifølge Bild Zeitung.

Både politimannen og hans elskerinne risikerer opptil tre års fengsel og bøter.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks