Hovedinnhold

27 politimenn såret i opptøyer i Hamburg

UTBRENT: Politiet passerer en utbrent politibil i Hamburg. 27 politimenn har blitt såret i opptøyene i den tyske byen. Foto: AP
UTBRENT: Politiet passerer en utbrent politibil i Hamburg. 27 politimenn har blitt såret i opptøyene i den tyske byen. Foto: AP
27 politimenn er såret i opptøyer i Hamburg i Tyskland lørdag. Bråkmakere kastet steiner og flasker mot politiet.

Denne saken handler om:

De voldelige sammenstøtene mellom bråkmakerne og politi fulgte etter en gatefest i Hamburg lørdag. Rundt tusen personer skal ha tatt del i opptøyene som strakte seg inn i de tidlige timer søndag.

67 personer er pågrepet etter opptøyene.

1.800 politifolk var på jobb i forbindelse med gatefesten «Schanzenfest», som ofte har ledet til voldelige sammenstøt mellom bråkmakere og politi. Politiet tok i bruk vannkanoner og køller i kampene, og det er foreløpig uvisst hvor mange mennesker som er såret totalt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks