Hovedinnhold

To døde av svineinfluensa på Gazastripen

To kvinner er døde av svineinfluensa på Gazastripen. Dødsfallene er de første som H1N1-viruset har forårsaket i det Hamasstyrte palestinske området, sier lokale tjenestemenn.

Denne saken handler om:

Tre andre som er smittet av viruset, er nå på bedringens vei, sa Hassan Khalaf i helsedepartementet i Gaza by mandag. På Vestbredden, som styres av Hamas' rivaler i bevegelsen Fatah, er det meldt om minst 1.250 tilfeller av svineinfluensa og ni dødsfall.

Israel og Egypt har holdt Gazastripen under streng blokade, siden islamistene i Hamas kom til makten der i juni 2007. I Israel har myndighetene registrert mer enn 8.500 tilfelle av H1N1-smitte, og 67 dødsfall.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks