Hovedinnhold

Nok en ungdom pågrepet etter opptøyer i Sverige

En mann i 20-årsalderen ble natt til torsdag pågrepet i forbindelse med opptøyene i forstaden Rinkeby i Stockholm. Det er nå rolig på stedet.

Denne saken handler om:

Mannen som er pågrepet, har vært ettersøkt siden mandag, sier pressetalskvinne Diana Sundin i politiet i Stockholm. Fra før er en annen mann pågrepet i forbindelse med opptøyene.

Les også:Fortvilelse etter opptøyer i Stockholm-forstad

Politiet går nå gjennom videoopptak fra området og regner med å gjøre flere pågripelser, sier Sundin.

Etter to netter med ungdomsopptøyer var det rolig i Rinkeby natt til torsdag. En ungdomsgjeng samlet seg på torget, men ble senere oppløst. Det ble ikke registrert noen branner i området.
Stort hjelpeapparat

Ifølge Sundin var det et stort oppbud av uniformert politi samt frivillige som forhindret ny uro.

- Det var mennesker fra sosialtjenesten, feltarbeidere og folk fra moskeen som har bidratt til å arbeide forebyggende med ungdommene her ute.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks