Hovedinnhold

Nekrofil mann siktet for kirkebrann

En svensk mann som tidligere har tilstått sex med et lik, er nå også siktet for å ha tent på en kirke.

Denne saken handler om:

Den tidligere kirkegårdsarbeideren kunne ikke være til stede under fengslingsmøtet tirsdag på grunn av akutt sykdom.

Västmanlands tingsrätt bestemte at han skal gjennomgå en rettspsykiatrisk undersøkelse, og hvis konklusjonen blir at forbrytelsene ble begått mens 43-åringen led av en alvorlig psykisk forstyrrelsen, vil han bli dømt til behandling i stedet for soning i fengsel.

Aktor i saken mener mannen har tent på kirken i sin egen hjembygd, i tillegg til en annen bygning, og han er nå siktet etter mordbrannparagrafen.

Overgrepene mot den døde kvinnen skal ha skjedd 4. august i år, og 43-åringen ble tatt mer eller mindre på fersk gjerning av et medlem av menighetsrådet.

Politiet undersøker nå om mannen kan ha forgrepet seg på flere døde i løpet av de drøye 15 årene han arbeidet ved gravlunden.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks