Hovedinnhold

Her stjeler han barnet fra moren

STIKKER AV: Her stikker kidnapperne av med barnevognen til moren. Foto: Overvåkningskamera/Aftonbladet
STIKKER AV: Her stikker kidnapperne av med barnevognen til moren. Foto: Overvåkningskamera/Aftonbladet
(VG Nett) I et lite øyeblikk snur moren seg vekk. Da slår en mann til og løper av gårde med barnevognen.

Denne saken handler om:

Det er midt på gaten i Stockholm at den dramatiske episoden finner sted. Kvinnen var på vei inn til Systembolaget, skriver svenske Aftonbladet lørdag.

Klokken er ti på formiddagen, og når moren et øyeblikk vender oppmerksomheten vekk fra barnet, slår gjerningsmannen til og løper av gårde med barnevognen.

Straks ser moren at barnevognen er vekk. Hun tar kontakt med en ansatt på Systembolaget, og sammen tar de opp jakten på kidnapperen. Kidnapperenen, som var sammen med to andre - en mann og en kvinne -, kommer ikke langt.

Omkring 50 meter vekk fra Systembolaget blir kidnapperne tatt igjen av moren og den ansatte, samt to bygningsarbeidere som hjelper til.

Ifølge politiet har barnet det bra og slapp fra hendelsen uten fysiske skader.

Kidnapperne slapp imidlertid unna, og politiet etterforsker saken. Flere var vitne til hendelsen, og overvåkningskameraer har fanget opp to av forbryterne. Noe gjennombrudd har politiet foreløpig ikke gjort, men Carina Berg i Stockholm-politiet sier til Aftonbladet at de har stor tro på at de vil få god hjelp av vitner til å kunne løse saken.

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks