Hovedinnhold

Terroralarm etter brann i Hard Rock Café

FALSK ALARM: Det viste seg at brannen i Hard Rock Cafe ikke var så alvorlig som fryktet. Foto: JARLE BRENNA
FALSK ALARM: Det viste seg at brannen i Hard Rock Cafe ikke var så alvorlig som fryktet. Foto: JARLE BRENNA
LONDON/OSLO (VG Nett) En brann i kjøkkenet på Hard Rock Café ved Green Park i London utløste full terroralarm.

Denne saken handler om:

Tips oss

VG NETT I LONDON




Sikkerheten i London er i høyberedskap etter terrorbombene på torsdag. Da meldingen om brannen i Hard Rock Café kom, var politiet raske med å sperre av et stort område.

VG Netts reportere på stedet forteller at mer enn 15 brannbiler rykket ut, og det var en mengde røykdykkere utenfor og inne i bygningen. Flere ambulanser og politibetjenter var også på brannstedet.

Brannen oppsto på kjøkkenet i den populære restauranten, men ingen ble skadet. Vinduene i både andre- og tredjeetasje var knust, og før brannvesenet fikk kontroll, skal flammene ha stått høyt opp på bygningen.

Hard Rock Café er et populært turiststed i London, og redningsmannskapene i byen er i konstant alarmberedskap i frykt for nye terrorangrep.

Brannen skapte mindre trafikkproblemer, og flere skuelystne samlet seg utenfor for å ta bilder av de mange brannbilene.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks