Hovedinnhold

Rottweiler drepte eieren

Da James Rehill (78) kollapset under morgenturen ble han bitt i hjel av kjæledeggen, en rottweiler.

Denne saken handler om:

Bestefaren fikk et medisinsk problem under den daglige lufteturen med hunden i nabolaget i Newham, øst i London, på søndag. Først skal hunden ha slikket eieren i ansiktet i et forsøk på å vekke opp den bevisstløse mannen, men etter kort tid ble hunden mer urolig og aggressiv.

Ifølge vitner skal rottweileren ha startet å bite og rive i stykker ansiktet til hundeeieren som lå hjelpesløs på bakken. Vitnene forsøkte å stoppe angrepet ved å tute i bilhorn og slå stokker i bakken - uten å lykkes.

Først da en politimann gikk til angrepet på dyret og sprutet det ned med et brannslukningsapparat stakk rottweileren fra stedet. Tobarnsfaren ble i all hast fraktet til sykehus med ambulanse, men livet stod ikke til å redde.

- Det var forferdelig. Ansiktet hans var ugjenkjennelig, forteller øyenvitne Aziz Rahman (32) til den britiske avisen Daily Mail.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks